Aktywne Wpisy
qksgh +345
Przyszła do nas do pracy laska lat 20 i:
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
MyOwnWorstEnemy +366
Urojenia tego typu
#samochodyelektryczne
#samochodyelektryczne
Mirki,
wychowałem się bez ojca, kobiety zwracają mi uwagę że mam dużo cech kobiecych ( delikatny, wrażliwy, czuły, małozdecydowany) że nie jestem aż tak męski jak by chciałby żebym był.
jak mogę nad tym pracować:
- psychoterapia?
- jakieś kursy dla facetów
- książki, jakaś dobra lektura.
niestety lvl 33, może trochę późno, ale coś chciałbym z tym zrobić,
#psychologia #ladnypan #psychiatria #depresja #pewnoscsiebie #psychoterapia
#anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Najgorsze jest to ze teraz bardzo duzo chlopcow wychowuje sie bez ojca i takie sytuacje w przyszlosci beda coraz czestsze :(
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest to jakiś pomysł, dzięki :)
Tak naprawdę w takich sytuacjach dopiero odczuwam że jestem trochę inny. Goście napakowani testosteronem... a ja się czuję trochę przy nich jak dziecko. Myślałem o jakich sportach walki.
@leonardopg5
@Kuprix
Nie pociągają mnie Panowie. Czuję się facetem.
@IntrovertedDoge
Trochę jakbym czytał o sobie. Wielokrotnie dałem też się wykorzystać ze względu na to że chciałem pomóc, albo ktoś zobaczył że się bardzo w coś angażuję. Po wszystkim pozostał niesmak i żal.
Widzisz to nie jest tak że to się widzi jako problem. Najlepiej dostrzegają to osoby z zewnątrz. Mnie zaczęto na to zwracać uwagę. Partnerki z którymi byłem nawet
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
gratuluję, fajnie wiedzieć że są osoby którym takie cechy nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie, dostrzegają w nich coś pozytywnego
@ewolucja_myszowatych
Pewnie że lepiej, jednak wiesz, kiedy jesteś facetem a Twoja kobieta mówi że nie do końca.. to jest trochę jak kastracja.
Każde z nas w podświadomości ma zakodowane pewne role.
Chcę być facetem mojej kobiety, jeśli ona we mnie tego nie widzi, jest to krzywdzące, tym bardziej