@kicjow: Prawie cały piłkarski świat mówi, że było to BARDZO MAŁO PRAWDOPODOBNE i to co ManU zrobili to już jest historia ale przyjdzie Ci taki użytkownik wykopu i powie: PFFFFFFFF, A BARCAAA TO MIAŁA 4:0 DO ODROBIENIA, A MAN TYLKO 2:0, LOL ZWYKŁY MECZ , NIC WIELKIEGO, SAM TAKIE WYNIKI ROBIĘ W FIFIE I NIKT MNIE NIE WYCHWALA :((((((((((((((((((((((((((
@ibeafraidi: Oczywiste jest to, że to co Barca zrobiła 2 lata temu to zupełnie inny wymiar i coś niemożliwego ale umniejszanie zasług ManU i twierdzenie, że no w sumie to nic takiego, bo "A Barca to kiedyś..." to trochę nie halo
@kicjow: żaden zespół w historii LM nie przeszedł wcześniej dwumeczu przegrywając pierwszy mecz u siebie 2-0. Nie, wcale to nie jest historyczny rezultat xD
@mooncake: a gdzie ja napisałem że umniejszam zasługi? Po prostu powrót z 0-2 nie jest czymś niemożliwym a z 4-0 jest co sam napisałeś wyżej, więc nie wiem o co się plujesz @justkilling: a gdzie napisałem że nie jest to historyczny rezultat? Na c--j wy sobie dopowiadacie coś czego nie napisałem to ja nie wiem
@kicjow: Ja osobiście uważam, ze powrót z 2:0 w tym roku jest bardziej spektakularny, nie umniejszam ale zacznę od tego, że jest brak jakichkolwiek spekulacji - wszystko zasłużenie, 0 symulek po stronie UTD. Druga sprawa, że zrobili to okrojonym składem i United miało czterech wychowanków na ławce z czego wszyscy poniżej 20 lat. Także dla mnie to zwycięstwo jest lepsze niż Barcelony
@AnalnaRakieta: tak tylko pomijasz fakt że wszystkie 3 gole były prezentami od rywala, Manchester grał totalne g---o i nawet prawdziwi fani to wiedzą, wystarczy byle jaka drużyna z obecnej LM która nie popełnia tylu błędów i United sobie moze pomarzyć o czymkolwiek
#united #mecz
@justkilling: a gdzie napisałem że nie jest to historyczny rezultat? Na c--j wy sobie dopowiadacie coś czego nie napisałem to ja nie wiem
Komentarz usunięty przez autora