Aktywne Wpisy
Salido +272
Minął 73. (z 73) dzień wakacji.
KONIEC WAKACJI 2024!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
349
KONIEC WAKACJI 2024!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
349
duzy_krotki +1
Będę kupował nową furę:
- tylko nowe
- jak największe (miejsce w środku i bagażnik)
- do 180k
- paliwo każde tylko nie elektryk
- może być manual
- tylko nowe
- jak największe (miejsce w środku i bagażnik)
- do 180k
- paliwo każde tylko nie elektryk
- może być manual
Kurcze jak dobitnie przekazac żonie ,że sie nie dostosuje do niej. Chodzi o obiad. Wracam z pracy o 14 i pierwsze co to musze sie "załatwić" i wziąc prysznic (pracuję w magazynie pełnym pyłow kurzu itp.). Jednak ona za kazdym razem nakłada mi obiad około 13:55. Nie byłoby w tym nic złego bo doceniam w opór, że dla mnie gotuje. Tylko nie lubię jeść brudny i MUSZE sie umyc inaczej sie zadrapie. To nie. Za kazdym j^@*$,ym razem dostaje opierdziel ,ze bede jadł zimne. Siedziałem z nia mówiłem prosilem i dalej to samo... jakies porady? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja tam nie mam problemu zjesc zimne chociaz cieplejsze lepsze ,ale za kazdym razem mnie gnoić to troche nie halo prawda?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcelpijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
NEI ZASUGUJE NA CB
Nie chce podawać go później, bo odgrzewany nie smakowałby tak samo dobrze.
A później nie może go zacząć robić, bo wcześniej serwuje go kochankowi o 14:25.
Więc sam widzisz, jakby przesunęła całość w prawo na osi czasu to mogłaby wyjść niesmaczna sytuacja.
A tak to załatwia dwie pieczenie przy jednym ogniu.
Proste.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Jest głupia jeśli nie potrafi zrozumieć prostej prośby. Po c--j ci taka żona? Nie wiadomo. ¯\_(ツ)_/¯ Powodzenia. :)