Wpis z mikrobloga

jeden wykopek - cuck odpisał na moje ogłoszenie w sprawie układu cuckold. w skrócie wyglądało to tak, że on był mega zajarany tym klimatem, jednak była to tylko fantazja, więc bez doświadczenia. troche był tym wszystkim zaślepiony, bo w ogole nie patrzył na otaczające go środowisko, sygnały z zewnątrz i ryzyko tego typu zabaw. mi ogólnie to pasowało, bo fajną miał (na dole napisze, dlaczego miał) dziewczyne, jednak taka typowa vanilla. zapewniał mnie, że ona też jest into cuckold, że wspólna decyzja terefere. pierwsze spotkanie na kawie, zobaczyć sie, poznac. na tym spotkaniu widziałem, że on to typowy feteszysta, zaślepiony myślą o oddaniu w moje ręce swojej partnerki. wcześniej zapewniał mnie, że ona jest bardzo chętna itp itd. na spotkaniu jednak widziałem, że jest mega zestresowana i stłamszona. stwierdziłem, że może nic na siłe, nie ma co dziewczyny zmuszać, a może drugi scenariusz - może jej się nie spodobałem. w miedzy czasie uzgodnilismy, że sie zdzwonimy i coś wykiełkuje. Po powrocie do domu, zaraz dostałem sms od jego kobiety i zaczęliśmy sobie pisać od durnot, po sexting. standard w takich przypadkach. tego samego wieczoru już u nich byłem w wiadomym celu. uwagę moją zwróciła dziewczyna cucka, bo była lekko dziabnięta, tak po 3 lampkach wina. ale spoko, wiadomo, może w celu przelamania stresu. jak przeszedlem do rzeczy, było bardzo przyjemnie. szczegoly zostawie sobie, ale podobalo jej sie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po dwoch dniach dostaje sms od cucka, ze wszystko z------m (beka), ze ona płacze od dwoch dni, ze go nienawidzi, ze jak mogl jej to zrobic itp. ogolnie wyprowadzila sie od niego i chce go zostawic. Najlepsze jest to, że od niej dostałem też wiadomość, że mi dziekuje, że było super, ale zebym usunal jej nr i zebym o wszystkim zapomnial. napisala mi, że zrobila to wbrew swojej woli, tzn zrobila to dla niego :D, bo on ją do tego zmuszał i ją męczył o to od roku. że gdyby była singielką to wiadomo, cos tam cos tam, ale teraz na razie nie moze patrzec w lustro.

Dlaczego o tym pisze? piszę do #niebieskiepaski by nie wywierały tak mocno presji na swoich #rozowepaski w takich sprawach, bo może się to źle skonczyc. W układzie cuckold wszystkie osoby muszą być happy, nie tylko cuck. a zazwyczaj tak to bywa. ehhh

#cuckold #s-x #zwiazki #f----z #cuck #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach