@Tank1991: a co tam się stało? Ja już filnweb usunąłem i przeniosłem na imdb wolę stronę która przynajmniej działa, jak filnweb nawet nie działa, wczoraj kilka razy próbowałem się zalogować, często się w ogóle nie ładuje, niech giną. Zresztą na imdb i tak nie będę czytał forum, chce tylko odchaczac filmy
@3k12: @Menglomerat: nie ma sensu tego blokować, jedyna słuszna opcja to przestać tam wchodzić, i posuwac konta, jak nie zobaczą że im spadają odsłony i ludzie konta usuwają to nic się nie zmieni
@ziel0ny: tylko filmweb ma jedną przewagę nad imdb, wchodzę na filmweb i jasno na białym pokazuje kto gra główne role, lepsza czcionka, na imdb nie dosć że mniejsza czcionka to nieraz aktorzy co ich w filmie jest najwiecej wymienieni są na środku czy na dole listy a na początku aktorzy co wypowiedzieli jedno zdanie.
@ziel0ny: właśnie straszna chujnia ze imdb usunęło boardy. Ile ja się naoglądałem filmów z rekomendacji to głowa mała. Totalny strzał w stopę. I kulturka, inteligentni ludzie, porządna moderacja, a wchodzisz na forum filmweb to jakbyś wskoczył do szamba. info o filmie tylko imdb, ale jak coś podpytać, zasięgnąć opinii to niestety lipa
@wislowunsz: no niestety, wydaje mi się że to jest dobry moment dla jakiejś nowej strony w tej tematyce na wybicie się, dużo ludzi by się przeniosło na cos nowego z zaletami obu stron
@ziel0ny: były plany przeniesienia wszystkich boardow na inna platforme, ale nic z tego nie wyszło. Ludzie mają gdzieś całe backupy tego, nie wiem co się dalej z tym dzieje. Najgorsze, że to totalnie głupi pomysł ze strony imdb. Nie mieli ani jednego solidnego argumentu za tym, 99% userów była przeciwko a jednak... A gdzieś czytałem, że ten właściciel filmwebu to straszny burak zadufany w sobie, obrażalski itp
@wislowunsz: właściciel filnweb musi być taki sam jak moderacja a ona jest niżej niż ta z wykopu xd no i wprowadzanie tych blokad kosztem działania strony xd czy c--j wie, może ta strona sama z siebie nie działa, to zamiast ja naprawiać to c--j k---a reklamy i blokady xd
to g---o i tak mi się wyświetla, nawet po wyczyszczeniu przeglądarki
no, także jak zwykle szanuję strony i ich prawo do umieszczania reklam tak teraz zainstalowałem adblocka i zablokowałem element, bo inaczej bym nie mógł tego oglądać
#filmweb #adblock #ublock #film
źródło: comment_hy8f3VuOOKN3I8SgOhPW4gHVT0e1dySz.jpg
Pobierzhttps://github.com/MajkiIT/polish-ads-filter/wiki/Jak-zainstalowa%C4%87-Nano-Defender-na-Firefoksie,-Waterfoksie,-(Chr)Operze-albo-Chrome%3F
listy filtrów / wyczyść pamięć / aktualizuj
odśwież stronę filmweb CTRL+F5
źródło: comment_kAlS3TULnzd8dSEir4YlUNxCynFpmASC.jpg
Pobierzno, także jak zwykle szanuję strony i ich prawo do umieszczania reklam tak teraz zainstalowałem adblocka i zablokowałem element, bo inaczej bym nie mógł tego oglądać