@gfgfgfa: @somskia: a próbowałyście kropli z jemioły? 20-30 kropli na pół szklanki wody rano i wieczorem. Brzmi trochę jak szarlataneria ale to jedyne co na mnie działa i jednocześnie idealnie reguluje okres. Wcześniej bóle jakby mi ktoś brzuch rozwiercał a po kroplach luz totalny. Jemioła jest też używana w tradycyjnej medycynie japońskiej na problemy kobiece.
@Bellie: Tak, właśnie powiem Ci, ze zioła mi pomagają. Wody tez dużo pije, wiec może dlatego już jest lepiej. Apropo tego, ze okres to nie choroba to milion ludzi nie było tego w stanie pojąć. Mam kumpele, która zawsze miała spoko okres i myslala, ze jeśli ona tak ma to każda. Dopiero kiedyś jak dostałam ataku bólu ( jak jeszcze byłam młodsza i niedoświadczona, okres potrafił mnie bez żadnych objawów
@gfgfgfa jestem na tyle szczęściarą tym razem, że na mnie to cudo zadziałało. Na cześć osób to ma efekt, że boli bardziej (ale wtedy lekarz może dać tabletki), a na drugą część osób działa tak, że okres mniej boli, albo nawet rzadziej się zdarza. Więc od ogromnych comiesięcznych bóli, że nie mogłam ustać chwilami, prawie blisko mdlnięcia, ten implant sprawił, że co trzy, cztery miesiące lekki dyskomfort w brzuszku, trwa okres
@gfgfgfa: Możesz sobie złamać nogę. Wtedy ból brzucha będzie mniejszym problemem, a być może nawet w ogóle przestaniesz go czuć, bo nóżka będzie bolała.
@kotofsky: poza tym że kilku znajomych studiuje to nie miałam styczności xD
@cat_skeleton: tych plastrów nie, ale mama na bóle reumatyczne ma taki wielki żelowy okład do podgrzewania w wodzie albo mikrofali i tym się właśnie okładam
@gfgfgfa: W domu wystarcza mi termofor, plastry kupiłam, żeby mieć awaryjnie jak będę, np. w pracy. 8 zeta za 2 sztuki, jeszcze nie miałam okazji użyć. Warto przemyśleć.
a potem mam je do kosza wyrzucić jak już spełni swoje zadanie i przestanie mnie boleć brzuch co miesiąc?
#rozowemirko #rozowepaski #mirabelkopomusz #k------a
Więc od ogromnych comiesięcznych bóli, że nie mogłam ustać chwilami, prawie blisko mdlnięcia, ten implant sprawił, że co trzy, cztery miesiące lekki dyskomfort w brzuszku, trwa okres
Na wszelki wypadek noszę w kosmetyczce to -> https://www.rossmann.pl/Produkt/Plastry-i-opatrunki/Facelle-rozgrzewajace-plastry-menstruacyjne-2-szt,258525,8467
Próbowałaś może?
@kotofsky: poza tym że kilku znajomych studiuje to nie miałam styczności xD
@cat_skeleton: tych plastrów nie, ale mama na bóle reumatyczne ma taki wielki żelowy okład do podgrzewania w wodzie albo mikrofali i tym się właśnie okładam
@Rain_: kurde, na to nie wpadłam
Bylaś u jednego lekarza xD brawo cóż za osiągnięcie, nie no skoro najlepszy(na świecie) lekarz powiedział, że nic się nie da zrobić to tak jest.
wyjdź stąd
Komentarz usunięty przez autora