mirki i koledzy z tagu #mocnyvlog czy mogę was prosić o pomoc o wybicie mojego wpisu na główną (jeszcze go pisze i składam w całość) zaatakowała mnie straż ochrony kolei, uszkodziła kamerę i hulajnogę, grożenie pobicia, szarpanie, spychanie ze schodów itp.
@Wilczek03: z PISem innej rozmowy niestety nie ma, obywatel to wróg, do sądu ich zgłosić nie mogę bo skorumpowany, na policje też nie bo jak nie skorumpowani to będą stać za nimi murem, pozostają lokalne gazety i portal wykop
@eSUBA94: Ta straz ochrony kolej to takie k**wy kiedys mnie walneli.. bo palilem fajke, ale piwa ktorego w reku mialem to juz nie xD ale jak poszlismy do kanciapy ich to waliło fajkami. 50 mandatu wjechalo, ale chcialem juz jednemu bez zębnemu dzonemu w------ć w dziąsło.
@eSUBA94: Ja zawsze chętnie Ci pomogę, tylko nie rozumiem po co mieszasz w to partie polityczne. Bo mówiąc źle o tej parti, to tak jakbyś poprzednią władzę popierał, gdzie było tylko rozkradanie i nic innego. Nie chcę za bardzo wchodzić w dyskusję, ale dla mnie jak ktoś nie widzi co działo się złego za poprzedniej władzy to trochę tak jak właśnie rycerze komody.A służby mundurowe,to zawsze s-----------o najczęściej bo po
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora