Wpis z mikrobloga

• 1
@CacyIsBack super! Ja nie pije od ponad 6 lat. Dobrze mi z tym. Nie miałam problemu z alkoholem, ale mam z depresją i alko nie pomagał. :) Bez jest mi lepiej.
  • Odpowiedz
@iniacz: u mnie a-----l i depresja byli przyjaciolmi, jedna siedzi w domu a druga zaczepia innych na miescie. Niby jestem teraz sam w domu, ale jednak nie. Sa przeciez przy mnie, smakolyki w lodowce, swiezy wiatr z uchylonego okna, cieply prysznic i Pan budzik, ktory mnie z rana okrzyczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Alko chcialo mnie miec tylko dla siebie. Brak apetytu, zarcie sie psulo. Budzik
  • Odpowiedz
@Krosser5566: ja wiem, ze p--o po pracy jest przyjemne, ze pierwszy kielon z kumplami w krzokach czy na ognichu to dawka adrenaliny. Czy 18 urodziny to okazja do legalnego n-------a sie. Winko z mama pierwdzy raz, czy piwko w knajpie z ojcem, ba! Nawet nalewka wlasnej roboty po obiedzie u babci. To wszystko jest przyjemne, ze hej! Czuje czlowiek doroslosc. Zarty sa smieszniejsze, a i odwaga stara ciotke na weselu
  • Odpowiedz
@Krosser5566: ja bym jednak wolal, aby wszystko zostalo niezaklamywane i zdekryminalizowane. Do tego duzo wiedzy. Smutne to jest, jak tradycja, media Mainstreamowe i ludzie wkolo oglupieni. I szkoda, ze to co tu pisze nie mam komu opowiedziec na zywo.

• Odpowiedz
@Krosser5566: mozna stosowac filtry weglowe. Podobno nie zanizaja jakosci. No i chlodzenie woda. Nie wiem. Ja palilem w holandi z
czystego ziola, przez filtry i bongo z kumplami. Bylo ok.

Jak wrocilem do Polski to mnie ziolo zmiatalo z planszy i sie zrazilem. Nie palilem juz z 6 lat.
  • Odpowiedz