Wpis z mikrobloga

@Lrrr tak serio to najlepiej zobacz w sklepie na wystawie który kolor ci odpowiada, dodałbym jeszcze pomimo że s10 to bezpieczny wybór poczekał bym do marca na premierę p30 i p30 pro
  • Odpowiedz
@fiodorowski: pewnie bd miały jakiegoś notcha chociażby w formie łezki a s10 wygląda bardzo świeżo w porównaniu do wszystkich innych telefonów, no i te darmowe budsy kuszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lrrr Mogą mieć ale nie muszą. Zdjęcia z przecieków szczególnie tych wczesnych nie zawsze się pokrywają a patrząc na honor view 20 od Huawei, ma dziurkę w ekranie tak samo jak s10 i wydaje mi się że właśnie w tym kierunku pójdą tegoroczne premiery flagowców nie tylko tych dwóch marek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@luki201: w s8 wypalił mi się ekran 20 miesięcy po zakupie, a miałem tel z przedsprzedaży gdzie problem był niby największy. Oddałem na gwarancję. 2 dni i dostałem nowy wyświetlacz. Przy okazji wymieniłem plecy i baterię za 220 zł. Telefon wyglada i działa jak nowy. Jeśli tu się zdarzy podobnie, oddam do serwisu wymienią i tyle. Zresztą 3 miesiące szybkiej gwarancji jest gratis w przedsprzedaży. W ciągu 2 godzin naprawiaja
  • Odpowiedz
@BRZESZCZOTEMPOJAJAH: Ludzie na forach sugerują poczekać, żeby później nie bujać się ze zwrotem jak z mate 20 pro. Gorzej jak wypalone miejsce czy lekki róż nie będzie można dać do zwrotu, że niby tak ma być..
  • Odpowiedz