Szukałem sobie AirPods na naszym kochanym rodzimym #allegro i takie moim zdaniem złoto znalazłem. XD To znaczy ja rozumiem że ktoś zgubił i tak dalej ale to jest takie mocno #januszebiznesu
@Deykun: Powiedźmy że oscylują wokoło rozsądnej ceny za używane :P Co nie zmienia postaci że a) mogą być kradzione czy coś 2) jednak trochę dziwna strategia biznesowa xd
@once-ler: Co 2) to ty nazywasz januszem, a dla mnie ktoś wpadł na dobry pomysł, bo to się opłaca obu stroną jeśli faktycznie można łączyć różne słuchawki w komplet.
Tak działa wolny rynek. ( ͡°͜ʖ͡°)
A co do a) to ma jakieś części do iPhonów też więc pewnie nie.
@once-ler: jedyny działający sposób to kupno 1 sztuki w Apple - tylko wtedy ją programują by pasowała do drugiej. Cena jednak jest bliska kupna nowej pary xD
To znaczy ja rozumiem że ktoś zgubił i tak dalej ale to jest takie mocno #januszebiznesu
#apple #ios #airpods #allegro #januszebiznesu i trochę #olx
W sumie jak tańsze od obu i można sparować z jedną którą się ma to spoko rozwiązanie.
Co 2) to ty nazywasz januszem, a dla mnie ktoś wpadł na dobry pomysł, bo to się opłaca obu stroną jeśli faktycznie można łączyć różne słuchawki w komplet.
Tak działa wolny rynek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do a) to ma jakieś części do iPhonów też więc pewnie nie.