@sw-walenty: Pewnie lateksowa parka to wrzucila, zeby sprobowac sklocic Misia z Niemieckim. Niektorzy nigdy nie zrozumieja, ze red Jan pociaga za wszystkie sznurki na Szkolnej i beda musieli zjesc jeszcze duzo budyniu, aby moc chociazby pomyslec o s----------u go ze stanowiska
@Docent_nauk: Jaka lateksowa parka? Mówiłem, że konto Konona jest niezabezpieczone. W chwili wszystkie filmy może niepowołana osoba usunąć. Jak tylko będzie miała zły humor.
@sw-walenty: hejterzy Rafała mają dostęp, podejrzewam, że redaktor M. - bo ostatnio jak byli po kasę to nawet próbowali włamać się na laptopa Majora, Konon sam o tym mówił na filmie. I tak to właśnie jest.
@FS_szkolna17: Konon ma paranoję i Zespół Delbrucka, ALE mi też się to nie podoba się. Niemiec na Kononowicz Orginal kononowicz, Suchy na swoim, a Ty i Dominik na swoich. Byłoby ok. Byle bez roszczeń i udupiania @kolonko.
@FS_szkolna17: ale hejterzy rafałka to tylko wykop i jakby była taka akcja to rezulatem lub brakiem ktoś by się pochwalił. Kim jest redaktor M, bo meksyk jest za głupi na próbę włamania się na laptopa
@FS_szkolna17: To co Ci się też nie podoba, czyli dostęp randomowych osób. Jakoś Kononowicz w olejku lub pomidorkach ma tego samego właściciela od lat. Trudno ogarnąć lingwistykę?
@FS_szkolna17: I co z tego, skoro Rafał motał i psioczył na Reżysera. Starrryyy... Podlasie XXI wieku to nie ma to tamto. Jesteście pionkami w tej grze. Rozgrywaja tylko DWIE osoby: Niewiński i Kononowicz. ;)
@FS_szkolna17: Stary, ja Cię rozumiem. Ostatnio pisaliśmy nawet o toksyczności knura. Wrzucasz tu więcej informacji, niz ktokolwiek inny z redaktorów czy sam Reżyser. Powiedziałeś, że świniak jest z automatu zalogowany na swoim laptopie, więc sprawa jasna. Ale jedna rzecz pozostaje chu#owa. Po co gnoić @kolonko Czarne Majty, skoro napędza hype na Szkolną? Jak każdy przeróbkowicz? Meksyk dostał od społeczności wpier$ol właśnie za to. Za nawoływanie i w konsekwencji usuwanie
#kononowicz #patostreamy
źródło: comment_rNCXKPntlY6sGSLGgHwkp4NC8yAokX6S.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pewnie lateksowa parka to wrzucila, zeby sprobowac sklocic Misia z Niemieckim.
Niektorzy nigdy nie zrozumieja, ze red Jan pociaga za wszystkie sznurki na Szkolnej i beda musieli zjesc jeszcze duzo budyniu, aby moc chociazby pomyslec o s----------u go ze stanowiska
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora