Wpis z mikrobloga

#office #oprogramowanie #jaktoogarnac #microsoft
Siema!
Orientuje się ktoś czy można legalnie kupić office 2016? Na stronie Microsoftu jest jedynie 365 (jakoś nie widzi mi się płacić co roku za subskrypcje), a 2016 znalazlem tylko na stronach sprzedających klucze i obawiam się czy działają oni w pełni legalnie. Jeśli ktoś ma jakąkolwiek wiedzę proszę o info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@napewnozajety: jest już Office 2019 i tego szukaj O 365 jest fajna opcja jak znajdziesz znajomych jak do Spotify czy Netflixa, przy 6 osobach to parę złotych wychodzi miesięcznie
  • Odpowiedz
@napewnozajety: Klucze te są najczęściej legal. Zdarza się często, że informatyk zamawia dla szkoły 70 kluczy, zostaje mu 20 i sobie postanawia dorobić;-) Albo bardziej ekstremalnie - zamawia 70 kluczy, wszystko jedzie z dobrego aktywatora i 70 sprzedaje po kosztach ;-) Niestety dość częsty proceder.
  • Odpowiedz
@Zi00: dzięki za info, właśnie tego się obawiałem. Chyba w takim razie najrozsądniejszy będzie box, znalazłem na alledrogo. Swoją drogą ciekawe jest to, że office 2019 też znalazłem, a na stronie Microsoftu spamują tylko 365...
  • Odpowiedz