Aktywne Wpisy
oydamoydam +191
JulianGangol +184
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
Statystyki: "Młodzież coraz częściej popełnia samobójstwa"
Wykopki: "Hurr durr to przez ten wstrętny Kościół"
Logika: "WTF?! Co tu się odwala? Kto mnie próbuje gwalcić?!"
Rozum i Godność Człowieka: "Khe, Khe... To wykopowi ateiści wyklęci, w swej bańce zamknięci..."
Logika: "Ah, nie musisz więc nic więcej mówić, wszystko jasne."
#rakcontent #bekazlewactwa #statystyka #heheszki #4konserwy #wiara #kosciol #chrzescijanstwo
Edit. Tak dla wiadomości wszystkich, ja tu nie wskazuję ateizacji jako przyczyny zwiększenia się liczby samobójstw. To złożony problem, ale masa debili z neuropy i ateiści walczący tego nie rozumieją.
@Kempes: no tak. Przecież OP tamtego wpisu wyjaśnił to dalej w komentarzach i twardo obwinia kościół.
Czyżbyś lepiej widział co autor miał na myśli, niż sam autor?
To by było nawet typowe.
Ale chyba dobrym rozwiązaniem byłoby przeszkolenie katechetów na rozpoznawanie problemów psychicznych u dzieci.
@Kempes: o tym jest ten wpis. Gdyby typ nie zrobił tamtego wpisu od czapy, to bym swojego wpisu nie zrobił.
Komentarz usunięty przez moderatora
@DzyndzaNyga: był kłamliwy i za to poleciał. Odwracał uwagę od meritum w stronę fałszywego założenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@DzyndzaNyga: dobrze cię oceniłem. Celowo manipulowałeś. Na przyszłość proszę o mniej pogardy i więcej rzetelności.
@Byter: gdzie indziej jest większa bieda i często mniej samobójstw. U nas stosunkowo niskie zarobki są połączone z wysokimi aspiracjami które dorównują aspiracjom wielokrotnie bogatszych mieszkańców Europy Zachodniej.
@Myszoskocznia: jakiego chochoła?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Antonin: oczywiście, bo w tym przypadku działałby na korzyść religii. Gdyby działała na niekorzyść to byłoby przyczynowością.
@usunelisciemikonto: i cyk, #czarnolisto za bycie dzbanem i brak jakiejkolwiek wartości w komentarzu.
Czemu u wykopowych gimboateistów chamstwo i dzbanostwo jest wprost proporcjonalne do rojeń o własnej inteligencji?
Widać sporo wykopów ateizmem leczy sobie kompleksy.
@GrammarNazi: to ty udowadniasz, że masz problemy z czytaniem. Oto fragment mojego wpisu:
@darosoldier: kolejny z brakiem umiejętności czytania, którą zdobywa się już na początku podstawówki? Pisałem: