Wpis z mikrobloga

Wykopki: "Młodzież w Polsce ateizuje się najszybciej na świecie"

Statystyki: "Młodzież coraz częściej popełnia samobójstwa"

Wykopki: "Hurr durr to przez ten wstrętny Kościół"

Logika: "WTF?! Co tu się odwala? Kto mnie próbuje gwalcić?!"

Rozum i Godność Człowieka: "Khe, Khe... To wykopowi ateiści wyklęci, w swej bańce zamknięci..."

Logika: "Ah, nie musisz więc nic więcej mówić, wszystko jasne."

#rakcontent #bekazlewactwa #statystyka #heheszki #4konserwy #wiara #kosciol #chrzescijanstwo

Edit. Tak dla wiadomości wszystkich, ja tu nie wskazuję ateizacji jako przyczyny zwiększenia się liczby samobójstw. To złożony problem, ale masa debili z neuropy i ateiści walczący tego nie rozumieją.
Pobierz S.....i - Wykopki: "Młodzież w Polsce ateizuje się najszybciej na świecie"

Statyst...
źródło: comment_OSxLtake7vsfUwXs6AhYL4HRugvxg99T.jpg
  • 72
Czyli określenie "katolicki dom wariatów" sugeruje, że za zwiększoną liczbę samobójstwo wśród młodzieży odpowiada kościół katolicki w Polsce, dobrze ciebie rozumiem?

@Kempes: no tak. Przecież OP tamtego wpisu wyjaśnił to dalej w komentarzach i twardo obwinia kościół.

Czyżbyś lepiej widział co autor miał na myśli, niż sam autor?

To by było nawet typowe.
Chcesz udowodnić, że samobójstwa są winą utraty wiary? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@GrammarNazi: to ty udowadniasz, że masz problemy z czytaniem. Oto fragment mojego wpisu:

Tak dla wiadomości wszystkich, ja tu nie wskazuję ateizacji jako przyczyny zwiększenia się liczby samobójstw. To złożony problem, ale masa debili z neuropy i ateiści walczący tego nie rozumieją
A co ma jedno do drugiego ? Myślisz że tylko ateiści się wieszają ?

@darosoldier: kolejny z brakiem umiejętności czytania, którą zdobywa się już na początku podstawówki? Pisałem:

Tak dla wiadomości wszystkich, ja tu nie wskazuję ateizacji jako przyczyny zwiększenia się liczby samobójstw. To złożony problem, ale masa debili z neuropy i ateiści walczący tego nie rozumieją