Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki wysłuchajcie mnie, od 4 miesięcy jestem z #rozowypasek, jesteśmy szczęśliwi, wszystko się fajnie układa, dyskutujemy o przyszłości, o ważnych sprawach, o mniej ważnych też, potrafimy rozmawiać, potrafimy milczeć będąc obok siebie oglądamy razem filmy, słuchamy muzyki wszystko jest ok. Gorzej jest jak jesteśmy osobno, bo ja nie mogę sie na niczym skupić bo myślę o niej cały czas, siedzę w pracy to sprawdzam cały czas messengera czy nie jest online, nie mogę obejrzeć filmu czy serialu bo myślę cały czas o nas, nie mogę nic przeczytać bo zaraz moje myśli gdzieś wędrują. To niby fajne ale męczące bo potem nie mam o czym rozmawiać z nią czy to z innymi ludźmi. Ogólnie myślę że za dużo wszystko analizuje.

Jakieś rady jak się z tego wyrwać? Na dłuższą metę myślę ze to może być zgubne dla tego związku ale nie umiem przestać

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 18
chyba że nie minie, ja tak miałem 9 lat z moją byłą ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Menik: Myślenie jak myślenie. Najlepsza jest radość jak się kończy pracę i do domu do takiej osoby wraca. :)

! O ile to nie jest była wówczas xd.