@Wanzey: śmiechy śmiechami ale wszyscy tłumaczą golenie pach higieną. Szkoda, że w moim przypadku kończy się to #!$%@? spod skrzydła po 3 godzinach od prysznica. I tak, używam antyperspirantu. U mnie najlepiej sprawdza się zostawienie 0,5 cm włosia, wtedy jest ideolo.
@typbezoszczednosci95 No ale po co mnie wołasz? XD Śmieszkuję sobie że ziomek ma taktykę na takie sprawy. Twój przypadek w tym wypadku mnie w ogóle nie obchodzi. XD
@Meowz: "taktyk" na wykopie oznacza że interesuje cię temat rzucony przez opa i zostawiasz taki komentarz żeby potem łatwiej ci było odszukać temat i sobie poczytać odpowiedzi XD takie coś jeszcze do niedawna masowo było stosowane przez Mirków którzy nie ogarnęli "ulubionych" - pod wieloma wpisami można było zobaczyć kupę komentarzy o treści "taktyk", nie mówiąc o tym że powstały memy w stylu "taktycznego Janka" z 4 pancernych czy "taktycznego Twingo"
mam tak samo
@Wanzey
@Sahkez
@tomeczek11
@zmasowanyatak
@Meowz
@vateras131
Ja cierpię na nadmierne owłosienie ciała i musiałbym golić pachy co dwa dni żeby nie było tam buszu
Dałaś taktyka to wołam bo akurat mam nadmierne owłosienie ciała i znam ten problem od podszewki
Istnieje duża szansa że mężczyzna który goli się pod pachami, goli też swoją waginę.