Aktywne Wpisy
Bipolar- +27
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Poza tym po 800mg MDMA będziesz miał zejście, ale nie takie normalne tylko zejście z tego świata bo przedawkujesz xD
Ewentualnie zespół serotoninowy i depresja przez minimum rok xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Extasy to mix emki z amfa, kofeina albo z czyms innym.
@devx97: Tak, szczególnie jak w pigule jest 30% a--------y dla podbicia buzzu. Zrób sobie sesje z jednym i drugim i sam zobaczysz że to "nie to samo"
To coś jakbys napisał "m-------a i h-----z to to samo" niby tak ale k---a nie do końca
Ekstazy to nazwa potoczna MDMA tak jak Emka, Molly, Magdalena, z tym, że MDMA to czyste MDMA a ekstazy MOŻE, ale nie musi być z czymś zmieszane
No i po co się wypowiadasz w temacie, o którym nie masz pojęcia? xD Może u ciebie na dzielni rozróżniają XTC i MDMA jako dwie różne rzeczy, ale na całym świecie to to samo, E-----y to zwykła nazwa potoczna.