Wpis z mikrobloga

@ruszka: no downa masz. Zezryj 0.5 gmdma w krzystale, i 0.5g zawarte w pigulach, normalnie, w coffie zebys mial pewnosc. Przeciez to #!$%@? kompletnie inaczej robi. I nie wiem na #!$%@? Ty sie tak #!$%@? cisniesz, zamiast rozmawiac jak czlowiek.
@Bo_czemu_nie:

Gościu, ty weź lepiej to ćpanie odstaw, bo ci na łeb siada. Próbujemy ci wszyscy przetłumaczyć, że Ecstasy=MDMA, niezależnie od tego, czy jest w piksie, czy w krysztale. Nie ma znaczenia co lepiej klepie, bo nie o tym w ogóle dyskutujemy. Zanim napiszesz znowu jakiś wysryw, to weź przeczytaj to co napisałem z 10 razy, aż dotrze.
@ruszka: no......nie. mdma w tabletce jest jedna z substancji aktywnych. Dlatego jedna cie robi tak, inna inaczej, nie tylko dlatego, ze ta zawartosc mdma jest mniejsza/wieksza, tylko dlatego, ze w polaczeniu z innymi substancjami dziala roznie. Inaczej bedzie dzialac mieszanka 90/10 z feta, inaczej 70/30, a inaczej zmieszana np tylko z kofeina. Dlatego piguly sa bardziej 'imprezowe' bo zawieraja boostery z bardziej stymulujacych uzywek. Z reguly to amfetamina, ale w nielegalnym
@ruszka: Bez kitu temu gościowi chyba już starczy xD
@Bo_czemu_nie: Bierz więcej tych piguł od kumpla z bloku to będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdybyś zamawiał od dobrego vendora i sprawdził wszystko testem kolorometrycznym nie musiałbyś się nawet zastanawiać czy to w miarę czyste MDMA czy jakaś mieszanka proszku do prania z kredą
HEHE SPRAWDZA NARKOTYKI TESTAMI, JA TO Z SEBĄ I MATIM WALIMY DWIE
@Bo_czemu_nie: @sublingual:

Czysty kryształ i mitsubishi z domieszkami zawierają tą samą substancję czynną - MDMA, czyli ecstasy, czyli molly, czyli XTC. MDMA=Ecstasy. Ecstasy=MDMA. Możesz powiedzieć, że masz ecstasy w krysztale, i możesz powiedzieć, że masz MDMA w krysztale. Oba te stwierdzenia oznaczają dokładnie to samo.

NIKT NIGDZIE NIE NAPISAŁ,ŻE W PIKSIE JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE CZYSTE MDMA Ja nie wiem czy wy trollujecie, czy wy naprawde macie problem z definicją
@ruszka: Jakie ad hominem jeżeli to ta sama tematyka narkotykowa? Pokazujesz w innym wpisie jako ta sama osoba że masz schizy po ziole i byłeś przez niego na terapii a będziesz rozmawiał o rzeczach dla dorosłych czyli twarde narkotyki XDDD
@sublingual: Musisz trollować, nie wierzę, że mówisz to na serio xD
Twarde narkotyki jako przejaw dorosłości? to fajnie tam masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam kumpla, który po ziole zawsze łapał zawiechę, opowiadał mi że miał jakieś złe myśli itp a po extasy, jak to Ty nazywasz, twardym (??? xD) narkotyku wszystko było w porządku. Różni są ludzie i każdy inaczej reaguje na wszystko, nie oceniaj innych