Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +915
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +265
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Tak, i nie wiem co to ma do rzeczy? Mdma w krysztale to dalej jest ecstasy, bo to jest nazwa potoczna. Ile razy ci trzeba powtarzać, żebyś zakumał? XD
Gościu, ty weź lepiej to ćpanie odstaw, bo ci na łeb siada. Próbujemy ci wszyscy przetłumaczyć, że Ecstasy=MDMA, niezależnie od tego, czy jest w piksie, czy w krysztale. Nie ma znaczenia co lepiej klepie, bo nie o tym w ogóle dyskutujemy. Zanim napiszesz znowu jakiś wysryw, to weź przeczytaj to co napisałem z 10 razy, aż dotrze.
"Czysty kryształ i mitsubishi z fetą+kofeiną to to samo" ok dobra XD
@Bo_czemu_nie: Bierz więcej tych piguł od kumpla z bloku to będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdybyś zamawiał od dobrego vendora i sprawdził wszystko testem kolorometrycznym nie musiałbyś się nawet zastanawiać czy to w miarę czyste MDMA czy jakaś mieszanka proszku do prania z kredą
HEHE SPRAWDZA NARKOTYKI TESTAMI, JA TO Z SEBĄ I MATIM WALIMY DWIE
Czysty kryształ i mitsubishi z domieszkami zawierają tą samą substancję czynną - MDMA, czyli ecstasy, czyli molly, czyli XTC. MDMA=Ecstasy. Ecstasy=MDMA. Możesz powiedzieć, że masz ecstasy w krysztale, i możesz powiedzieć, że masz MDMA w krysztale. Oba te stwierdzenia oznaczają dokładnie to samo.
NIKT NIGDZIE NIE NAPISAŁ,ŻE W PIKSIE JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE CZYSTE MDMA Ja nie wiem czy wy trollujecie, czy wy naprawde macie problem z definicją
https://yourlogicalfallacyis.com/pl/ad-hominem
Dziękuję, że sam oznaczyłeś się jako dzban, przynajmniej wiem, że język polski i logika to dla ciebie zbyt trudne dziedziny xD
Twarde narkotyki jako przejaw dorosłości? to fajnie tam masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam kumpla, który po ziole zawsze łapał zawiechę, opowiadał mi że miał jakieś złe myśli itp a po extasy, jak to Ty nazywasz, twardym (??? xD) narkotyku wszystko było w porządku. Różni są ludzie i każdy inaczej reaguje na wszystko, nie oceniaj innych