Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak wy ale ja bardzo lubię i szanuję Griezmanna
- Nie pajacuje czytaj: nie jest podejrzany o gwałt, nie oszukuje na podatkach, nie jeździ #!$%@? samochodem, nie puszcza petard w domu jak Balotelli kiedyś xD nie ma fatalnej opinii jak Ibrahimović,Costa czy Suarez
- Nie jest przekupny tylko trzyma się Atletico mimo że już dawno mógł grać w Barcelonie za większy hajs i z lepszymi perspektywami na trofea
- Jest zajebistym piłkarzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #pilkanozna
źródło: comment_1Kj7IncvFtfoGiCfAOOt8S0ldRgh1ZoE.jpg
  • 15
@Cosipi: 1) pajacuje co bramkę z cieszynka z fortnite. Tak samo sam mówi o sobie że jest na poziomie CR7 i Messiego.
2) Gdy kończył mu się kontrakt z atletico i Barca była nim zainteresowana to sam w wywiadach nakręcał że nie wie co z jego przyszłością i że musi się zastanowić, a na sam koniec zrobił z tego filmik na Twitterze że zostaje w Atletico, gdy pokazali mu 4 ofertę
@Cosipi: ja mam odmienne zdanie o nim. Koles mowil jeszcze niedawno ze jest na poziomie messiego i ronaldo xDDDDD dobre co. Chyba sie w glowe uderzyl. I nie pajacuje? Trzyma sie atletico? A kto robil cyrk z transferem do barcelony w letnim okienku? I oglosil ze zostaje na jakims kanale Pique XD gdzie kazdy myslal ze idzie juz do barcy.
@Cosipi: Przecież on odstawiał szopkę ze swoim odejściem, nawet program kręcili, który się nazywał "La Decision" i wtedy ogłosił, że zostaje w Atletico. Dzisiaj zarabia tam prawie 18 milionów funtów rocznie. Jakby tyle nie dostał to wątpię, że zostałby w Atleti, pewnie już pykałby w Barcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale reasumując: piłkarz bardzo dobry i też go lubię.