Aktywne Wpisy
Kielek96 +272
Mina Premiera Donalda Tuska, gdy Prezydent Andrzej Duda mu tłumaczy, że nas nie dotyczą słowa Donalda Trumpa który zapowiedział, że bedzie zachecał Putina do ataku na państwa NATO nie przeznaczające 2 % PKB na wojsko.
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od dwóch lat mam dziwny problem z bzyczeniem w komputerze. Spróbowałem to nagrać, ale mikrofony nie chcą łapać tego dźwięku. Poniżej filmik, na słuchawkach powinno dać się usłyszeć:
https://youtu.be/5GHsEd6XT9k
Bzyczenie od czasu do czasu ustaje poprzez powolne, płynne wyciszanie sie, czasem pobzyczy przez 3 sekundy, ale częściej dźwięk utrzymuje się dłużej. Co ciekawe, jak zaczne delikatnie trząść obudową, bzyk zaczyna falować, a po odkręceniu bocznej ścianki (obojętnie której) całkowicie ustaje. Przestaje również bzyczeć, gdy HDD się zatrzyma podczas bezczynności, a gdy talerze ruszają, wraca też bzyczenie.
Macie jakiś pomysł na to? Obudowa rezonuje, czy może coś jest nie tak z dyskiem?
Początkowo myślałem, że to może karta graficzna (jakaś cewka albo spuchnięty kondensator), ale skoro bzyczenie zazwyczaj ustaje, gdy dysk przestaje pracować to raczej wina leży gdzieś tutaj.
Edit: wróciłem z kuchni i już bzyczy ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trzeba będzie zamówić obudowę za tydzień...