@MrChow: wiadomo ze oplacalne ale zeby sie za to zabrac trzeba miec sporo kasy gralem kiedys z kumplem na remisy od stawki 10 zl na 5 druzynach ale w pewnym momecie kladlismy juz 10 tysiecy
@MrChow: Progresja zmienia Ci jedynie kurs z wysokiego na niższy... Innymi słowy na dłuższą metę nie ma znaczenia czy grasz stawką płaską czy progresją.
@MrChow: tak ale stresu troche bylo na progresji na remis zawsze sie wygra bo kiedys musi pasc remis kiedys mialem taka fajna stronke na ktorej byly wyszczegolnione najlepsze ligi i druzuny na remisy a jeszcze lepiej grac w hokeju na x bo kursy lepsze no ale sie sonczylo w momencie wypedzenia z kraju bet365
@kolopo: Ale matematyki nie oszukasz, stwierdzenie, które napisałeś wyżej jest tylko w jednym przypadku prawdziwe, gdy masz nieskończoną ilość środków i bukmachera który pozwoli Ci obstawić za każde pieniądze.
@kolopo: I właśnie tutaj powrócę do mojej pierwszej wypowiedzi, za powiedzmy 10000 zł wygrasz stawkę podstawową 10 zł, oznacza to, że zdarzenie o kursie dajmy na to 3.0 sprowadziłeś gry w zdarzeniu z prawdopodobieństwem odpowiadającemu kursowi 1.001.
@MrChow: @balrog84: moze pamietacie kiedys byla taka zabawa chyba w profesionalu dzisiejsza fortuna ze mozna bylo obstawiac jaka kulka zostanie wylosowana w lotto i pamietam jak dzis kumpel gral progresje na nr 37 wjechala za 13 tys nastepny ruch byl juz za ponad 20 gosciu chodzil jak struty klebek nerwow
@Triptiz: no ale dlaczego tak sadzisz przeciez remisy dajmy na to taka liga polska to sa na porzadku dziennym wybierasz druzyne i stawiasz trzeba miec tylko zabezpieczenie finansowe wrazie dluzszej seri bez remisu
@kolopo: Grałem tak kiedyś płaską stawką obie strzelą w pierwszej połowie. Za 10 złotych single. Po 290 złotych w plecy dałem sobie spokój. 29 razy mi nie wszedł typ. Gdybym grał progresją mógłbym się wieszać.
Wypowie się czy to opłacalne ?
#mecz #bukmacherka
@kolopo: XD
Bawcie się dobrze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kolopo: I właśnie tutaj powrócę do mojej pierwszej wypowiedzi, za powiedzmy 10000 zł wygrasz stawkę podstawową 10 zł, oznacza to, że zdarzenie o kursie dajmy na to 3.0 sprowadziłeś gry w zdarzeniu z prawdopodobieństwem odpowiadającemu kursowi 1.001.
@kolopo
Dobra zamykam temat (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kolopo: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tutaj też trzeba mieć farta przy wyborze drużyny. Bukmacherka to tylko i wyłącznie fart.