Wpis z mikrobloga

@szunis: To ja odpisałam i nadal podtrzymuję :) Ona być moze nie chce mieć problemów zawodowych itp...ale wstyd? :) Prowadzila z nim wywiad, gdy juz było gorąco w sieci. A ten poniżej to dowód na jego kłamstwa i manipulacje, dlatego został usunięty :) Doskonale wiedział, że pieniędzy nie daje się alkoholikom i generalnie stanowią one kiepską pomoc, ale robił to :)

https://youtu.be/hwLF7MMnYgs
  • Odpowiedz
@szunis: A w kolejnym wywiadzie popierala jego działania i twierdziła, że robi to dobrze :) To gdzie był wtedy jej wstyd? Jak już chicago szalał po necie i zawiązywały się jak twierdzi jto bojówki hejterskie :D
  • Odpowiedz
@Niedozdarcia: a może ona nie śledziła jego działalności w necie i tylko jego wersję wydarzeń znała? Nie kazdy siedzi na jutubach z popcornem i śledzi tagi na wykopie.Dopiero jak w tv coś się nagłośni, reaguje.
  • Odpowiedz
@pirat_sowa: To jeszcze gorzej, bo jak można wypowiadać się o działaniach człowieka jak się nie rozeznało sprawy. Jesli opierała się tylko na jego słowach to nie swiadczy o niej najlepiej, a jeśli oglądała jego filmy...to chyba widziała co to za "pomoc".
  • Odpowiedz
Cała Twoja opinia opiera się na jednym zdaniu wypowiedzianym przez nią? "Myślę, że robisz to dobrze" może powiedziała coś jeszcze, ale wyciął? Obiektywnie to udział byłej żony choć niejasny, to jest na tyle marginalny, że nie ma co sobie tematem gitary zawracać.
  • Odpowiedz