Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +553
HumanBeing +78
PS5 Pro bez napędu i podstawki ma kosztować 800 euro, czyli w Polsce pewnie 3500-3800zł, + napęd 550zł i ewentualnie podstawka za 150zł XDDDD
Do tego 300zł opłaty co roku żeby łaskawie zdjęli ci blokadę grania online na konsoli, to nawet śmieszne już nie jest. Za te pieniądze można złożyć już całkiem potężny zestaw z #pcmasterrace
PS6 pewnie będzie digital only, żeby Sony mogło wycisnąć z frajerów drugi raz pieniądze
Do tego 300zł opłaty co roku żeby łaskawie zdjęli ci blokadę grania online na konsoli, to nawet śmieszne już nie jest. Za te pieniądze można złożyć już całkiem potężny zestaw z #pcmasterrace
PS6 pewnie będzie digital only, żeby Sony mogło wycisnąć z frajerów drugi raz pieniądze
Rozważałem miedzy innymi kupno:
* Balticus-a Gwiezdny Pył (ale jakąś używkę, bo nówki mają imho zdecydowanie przesadzone ceny).
* pięknego Casio Oceanusie (https://www.seiyajapan.com/products/ocw-s100-1ajf).
* Seiko SRPB41 (niebieski coctail).
Patrzyłem również za jakimiś Bulovami (płynąca sekunda mocno kusi) - ale jednak jak już kiedyś pisałem, raczej nie podoba mi się ich styl - mają albo jakieś mocno eleganckie, albo zbytnio sportowe.
Jak widać, typów (dosyć mocno się różniących) było sporo.
Ostatecznie jednak chyba zdecyduję się na kolejnego Hamiltona, a dokładniej Day Date Avation Automatic "Interstellar" (https://www.hamiltonwatch.com/en-gb/khaki-aviation-pilot-day-date-h64615135.html). Wygląda wg. mnie bardzo ciekawie, jakość wykonani jest na pewno bardzo dobra (z doświadczenia), no i w miarę ciekawa historia, tj. występ w filmie ;)
Co sądzicie? Który wy zegarek byście wybrali? Albo jakie macie najbliższe plany podtrzymywania choroby?
#zegarki i może trochę (tak tyci tyci) #watchboners
@jmmzon: żebyś poprawnie wklejał/robił linki xD
Z tych wszystkich to Casio.
Do bardziej casual stylu jak marynarka, to Gwiezdny pył albo ten Seiko.
Pilot od Hamiltona super ale te 42 mm będą sprawiać wrażenie dość dużego. Pomimo że Casio wg specyfikacji to 41,5 to będzie się nosić jak mniejszy.
Zdanie bardzo subiektywne. Tak to widzę. Bardzo ładny jest Oceanus. Skromny ale jak coś więcej wiesz o nim to
Weź powiedz na dzielni, że masz Casio za taką kasę :-)
Wiadomo, seiko lepsze, za takie pinionszki miałabym kilka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@d_k_: Meyhofer Neckar Royal Blue 20mm
@corka_mirka: @AllieCaulfield: @fruity: @m_bielawski: @kilo_wody_pod_stopa
Z drugiej strony w tej jego prostocie tkwi piękno, zegarek jest bezobsługowy, a pod względem wykonania wydaje się być świetny