Aktywne Wpisy
Dobra chłopaki @mickpl możesz też o tym napisać bo masz większe zasięgi
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować
#czytajzwykopem #ksiazki
Miałem zacząć czytać tą książkę po obronie ale nie wytrzymam i dziś tylko dwie godzinki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ba! Ja nawet nie kupuję, tylko chodzę do biblioteki... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problem z tym, że przed ściągnięciem książki robię research czy mi się spodoba więc w 99% przypadków i tak kończy się dodatkowym lokatorem na półce z książkami.
@Sweet_acc_pr0sa: akurat jestem sporo starszy stażem na tym portalu niż ty.
@kaktusowyAloes: ja u----i kupuję VW sklepie z suplementami kfd.pl dziku ( ͡° ͜ʖ ͡°)