Wpis z mikrobloga

@cruelfriend

@crewlove

3miasto rozwija sie i to bardzo ale w kwestia biletow to tak naprawde jakby prl. Nikt do konca nie wie, nie zna sie na tym a taki turysta tymbardziej. Chore

@Terki: no chore to jest. Biletów na SKM nie odważyłem się kupić przez skycash bo uj jeden wie, która z opcji jest prawidłowa, jakie zniżki dla dzieci itp. A to kasowanie to w ogóle paranoja - plus "a, no
  • Odpowiedz
@dzejzon: Roznie, niektorzy:
a) Smieja sie, ze mielismy mala probke (w ten weekend) tlumaczenia ludziom rzeczy, ktorych nawet mieszkancy Trojmiasta nie ogarniaja,
b) Smieja sie, bo ludzie przyjezdzaja tu na "swieza rypke", bo przeciez jest morze obok,
c) A ja jeszcze dodatkowo sie smieje z turystow w Sopocie - przyjezdzaja zobaczyc ten "smieszny domek", a najprawdopodobniej nie wiedza, ze jakbys przyszedl/przyszla pod niego pare godzin wczesniej, to daloby sie zobaczyc jeszcze
  • Odpowiedz
@crewlove: czytałam Twój wpis wczoraj przed snem i śniło mi się, że jechałam SKM w Trójmieście, kupowałam bilet w kasie a pani wydała mi resztę ze 100 zł w czekoladkach w srebrnych i złotych papierkach. Na moje oburzenie odparła, że i to i to się błyszczy. Więcej nie mogłam się kłócić bo budzik zadzwonił (,)
  • Odpowiedz