Aktywne Wpisy
Techguy91 +189
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +172
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
#trojmiasto #gdansk #gdynia #sopot
@crewlove
3miasto rozwija sie i to bardzo ale w kwestia biletow to tak naprawde jakby prl. Nikt do konca nie wie, nie zna sie na tym a taki turysta tymbardziej. Chore
@Terki: no chore to jest. Biletów na SKM nie odważyłem się kupić przez skycash bo uj jeden wie, która z opcji jest prawidłowa, jakie zniżki dla dzieci itp. A to kasowanie to w ogóle paranoja - plus "a, no
a) Smieja sie, ze mielismy mala probke (w ten weekend) tlumaczenia ludziom rzeczy, ktorych nawet mieszkancy Trojmiasta nie ogarniaja,
b) Smieja sie, bo ludzie przyjezdzaja tu na "swieza rypke", bo przeciez jest morze obok,
c) A ja jeszcze dodatkowo sie smieje z turystow w Sopocie - przyjezdzaja zobaczyc ten "smieszny domek", a najprawdopodobniej nie wiedza, ze jakbys przyszedl/przyszla pod niego pare godzin wczesniej, to daloby sie zobaczyc jeszcze