Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +232
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
No I stalo sie... Dzis sie dowiedzialem ze osrodek pomocy bezdomnym z ktorego korzystam wystarczajaco mi pomogl I za kilka dni nie bede mogl przechodzic do niego... :( Nie chodzi tu o cieple posilki itd ale o tygodniowym bilet na komunikacje miejska... Jak ja sie dostane do lekarza albo gdy znajde prace Jak do niej dojade? Chicago jest wielkie, chodzenie odpada bo kasy na wymienanie podeszwy w bucie Raz na tydzien tez nie mam... Juz nawet nie wspomne o tym ze juz nie bede mogl chodzic na spotkania AA/ NA... Ktos ma jakies dobre rady?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Icon_of_sin: sa prace, drobne fuchy ktore nie wymagaja dyspozycyjnosci codziennej.