Aktywne Wpisy
Lukardio +85
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +634
Pracowałeś kiedyś w webdevie? Bo wydaje mi się, że nie. Nie masz zielonego pojęcia jacy są ludzie
@NoKappaSoldier73: Vivaldi jest normalną przeglądarką.
XD
Blokowanie po agencie to dupochron. Możesz sobie zmienić user agenta, ale jak coś ci się s-------i to ci powiedzą -> 'hackowałeś' to masz , s--------j. większość ludzi jednak nie wie co to user agent więc to jest skuteczne. skuteczne odfiltrowanie najgłupszych nietechnicznych użytkowników.
@ghostface: I to napisali na stronie. Skoro nie zostały przetestowane to nie są wspierane.
Bezpieczeństwo użytkowników, nie systemu. Tu nie ma miejsca na to żeby pojawiły się jakiekolwiek błędy przy edycji czy wyświetlaniu. Jeżeli twórcy serwisu nie przetestowali danej przeglądarki i nie są w 100% pewni jej działania to nie zezwalają na jej użycie.
Dla ciebie to głupota, dla ludzi którzy myślą i znają zachowanie użytkowników to nie jest głupota
@ghostface: Przy serwisie, sklepie czy innej stronie, tak. Jeżeli chodzi o system przetwarzania PIT, nie.
C--j wie, prowizorka to jest właśnie puszczanie wszystkiego i brak testów kolego bo 'powinno' działać. Może coś się z----ć w js i serwer dostanie poprawne dane ale nie te które podawał użytkownik. C--j wie.
Jesteś po prostu niepoważnym człowiekiem, to nie jest kolejna g---o appka w postaci todoisty xD Ogarnij się polski hindusie
@Greg36: wysokie standardy jakości powinny być zawsze trzymane. Blokowanie jakichś przeglądarek świadczy o niskich standardach jakości.
@ghostface: Przy podglądzie PITu źle renderuje się pozycja i ucina dolną część strony, nie można wypełnić części formularza. Po auto-sumowaniu wartości nie pojawiają się one poprawnie w formularzu. I tym podobne, nie sposób mi wymyślać jak jakiś Yandex albo inne natywne g---o na telefonie może coś spartolić.
A jak ono może ingerować w bezpieczeństwo użytkownika? Złoży dokument z błędem i w najgorszym wypadku czeka
Przecież nie masz żadnej pewności, że przeglądarce z białej listy user agentów coś takiego się nie stanie. Wspierasz jakieś selektywne rozwiązanie nie przyjmując nawet