Aktywne Wpisy

tonamini +88
Halo #krakow szukamy kolegi który nie do końca potrafi uszanować czyjąś własność. Za wszelkie informacje o tej osobie z chęcią się odwdzięczymy
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: Screenshot 2025-03-02 at 16.57.03
Pobierz
mickpl +341
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci

To co sie u mnie o------o przed chwila przechodzi ludzkie pojecie. Pierwsze 20 minut i mialem doslownie 5 setek. Klepa, klepa, wychodzilem na pewne pozycje i nic: finezja centymetr obok bramki, driven w slupek i tak dalej. Nawet jak gra mi sie fatalnie, to przynajmniej dwie z tego zazwyczaj by wpadly. Gosc rusza pierwszy raz na moja bramke i strzal z d--y, 0:1. Znowu cisnie, mnostwo sytuacji i truskawka na torcie: w 7 minut strzelam 4 bramki... i kazda z tak minimalnego spalonego, ze nie moglem uwierzyc. Przeciwnik po chwili wybija na uwolnienie, nikt za pilka nie biegnie, moj bramkarz wychodzi z automatu i nagle stanal i zaczal wracac do bramki bedac 5 metrow od pilki. Zanim sie polapalem co sie dzieje bylo juz 0:2. Nigdy nie mialem takiej przewagi i tylu sytuacji, a suma sumarum p---------m ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut #fifa19