Aktywne Wpisy
synadama +104
źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +78
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Podstawowe zagadnienia np. DRS , ERS , Pit-Stop, Opony, Formuła 1.5
Mogę się podjąć takiego przedsięwzięcia jeżeli będzie takie zapotrzebowanie , chyba że ktoś jest w stanie zrobić to lepiej i merytoryczniej. Ja daję tylko taką Idee, każdy może z niej skorzystać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co o tym myślicie ?
#f1 #kubica
@jaxonxst: przydałoby się. Bo co widzę coś o Kubicy, albo F1, to wiecie bo hehe ten cały Williams, a ja sobie myślę, kto to k---a jest ten Williams? Dopiero po kilku miesiącach się dowiedziałem od znajomego, że to nie jest żaden facet xD
Frank Williams - założyciel zespołu. Teraz pod sterami jego córki Claire Williams. To zespół rodzinny
17 latek jeździł w F1 (Max Verstappen w sezonie 2015)
Był wypadek śmiertelny (Jules Bianchi w Japonii 2014)
No
- Dyfuzor i skrzydła. Dlaczego je stosować? Jak zmienia się Cl i Cd w zależności od kąta natarcia?
- Wibroizolacja silnika w Formule 1
- Dlaczego pushrod, a nie pullrod? System z jednym damperem czy dwoma, a może triplex?
- Co to KERS? Jakie
Pozdrawiam