Aktywne Wpisy
xeacaex +398
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +37
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
@Trelik: że co? ( ಠ_ಠ) kiedy niby się zepsuł?
gwoli ciekawostki ile Tesli jeździ po Kato/Śląsku?
Ja widziałem jeszcze białego i czarnego X'a
Sory że się czepiam, ale przez te uśmieszki to wyobrażam sobie, jakbyś się Januszowato cieszył pod wąsem, że sobie tą głupią Teslę rozwalił
skąd ty się urwałeś, nie chce nikogo ustalać, tylko pytałem o orientacyjną osobę i orientacyjną liczbę ile tego typu aut jeździ po Ślasku
@NAGI: Uśmieszki ze względu na "mistrzów prostej" którzy nie potrafią jeździć w zakręcie, zapieprzają gdzie się da, ale jak fotoradar zobaczą, to panika i 40 km/h najlepiej. Na dodatek nie potrafią wyjść z poślizgu (lub jadą tak szybko, że brakuje refleksu) Akurat model do tego komentarza nie miał nic - przy każdym innym napisałbym to samo. Może tylko tyle, że automatyka rozleniwia.