Czemu tak wielu ludzi woli być z kimkolwiek niż być samemu? Zawsze mnie to zastanawiało, przecież związek z osoba niepasującą jest jak dla mnie jedną z najgorszych tortur. #przegrywzwyboru #zwiazki #kiciochpyta
@Iceash: nadal nie rozumiem, czy bycie uzależnionym od drugiej osoby, z którą się nie rozumiesz pomaga ludziom? Czy ludzie są tak niesamodzielni, że muszą mieć kogokolwiek przy sobie?
@Mirkoszczur: Ludzie są tak zaawansowani, że rozmnażają się płciowo i są genetycznie stwożeni do bycia z kimś. Bez drugiej osoby czujesz się jak zagubiony puzel.
@Mirkoszczur: a co to znaczy ze ktos do ciebie nie pasuje? bo chleje na umór a ty siedzisz w chacie na trzezwo? nie ma czegos takiego jak nie pasowanie do siebie, jesli zgadzacie sie w najwazniejszych sprawach jak wiara, pieniadze, to jak chcecie spedzic przyszlosc to poprostu jesteescie ze soba i probujecie tworzyc zwiazek. A problemy i klotnie beda w kazdej relacji
Serwus, składam najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia Mężczyzny, trzymajcie się ciepło, bo nie macie łatwo, a bez was to nie to samo, wszystkiego dobrego, pa, miłego dnia
@Mirkoszczur: I poczebują zaruchać.
@Iceash: Przecież jest teraz tyle alternatyw, jak jesteś przystojny to portale randkowe, jak brzydki to dziwki.
Zresztą ja tutaj mówię o puzlach niepasujących do siebie.
Związek z pasującą osobą>bycie samemu> Związek z niepasującą osobą .
Czemu mam się męczyć z kimś, kogo tak naprawdę nie do końca rozumiem?