@Talvisota ja mieszkałem blisko ich siedziby i czasem gdzieś w barze jak Polaka spotykaliśmy i zaczynal o Axidusie gadać to głowa mała, brak siana, warunki z dupy, z jakiego województwa chcesz jechać?
@Talvisota: W takim wieku to zapomnij o Holandii. Jak nie wiesz czemu to poczytaj o czymś takim jak wiekówka. Będziesz dymał jak reszta, a dostaniesz MOŻE 1/3 tego co inni.
@laik123: Osoba, którą znam pracuje w fabryce, gdzie od niedawna biorą ludzi z aksidusa. Pracownicy mówią, ze ludzie którzy spali w magazynie na paletach robili to na własne życzenie. Podobno płacili mniej, lub nic za zakwaterowanie.( ͡°͜ʖ͡°)
@urwis69: miałem pomysł, żeby jakieś pieniądze teraz ogarnąć (w sensie w 4 miesiące do czerwca podjąć się czegoś na weekendy, widziałem że szukają pomocników na budowę na weekendy, więc się zgłosze w poniedziałek) i po wystawieniu ocen (w czerwcu bym) pojechał do Holandii samemu, wynajął sobie jakiś pokój najtańszy i w pięć dni spróbował coś samemu znaleźć, ale nie wiem czy sam bym to ogarnął. Jeszcze myślałem nad Anglia bo tam
#axidus #praca #holandia #emigracja
I to jeszcze też świeże pamiętam że na fb latalo w zeszłym roku także jak z Axidusem to na własną odpowiedzialność
No i jak wyżej - jak masz mniej niż 21-22 lata to się nawet nie opłaca tu przyjeżdżać.
A że #!$%@?ęta... cóż, popracuj tu kiedyś rok czy dwa, to przekonasz się jak bardzo masz rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■