Aktywne Wpisy
koronawirus +588
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +32
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Ktoś chodził i chciałby opowiedzieć jak to wygląda, może porównać do #uniwersytetgdanski ? #studia #finanseirachunkowosc
Mam tam kilku znajomych
Przychodzisz tylko na ostatnie zajecia i git
Mówie Ci tylko to co słyszałem od znajomych, którzy tam chodzą. A mówią, że jest laba i zdaje sie za hajs. Może ktoś kto miał tam zajęcie zobaczy ten post i Ci powie czy da rade się czegoś nauczyć tam:D
Jeśli chodzi o organizacjcę to jest straszny chaos :/ no i trochę drogo.
\
Ktoś chodził i chciałby opowiedzieć jak to wygląda, może porównać do #uniwersytetgdanski ? #studia #finanseirachunkowosc
@Cockatrice: powiem Ci tak, skończyłem UG oraz przez 2 lata prowadziłem zajęcie na podyplomówce WSB. Jeśli idziesz na studia tylko by iść i „zdać” tak jak niektórzy tu komentujący to odpowiedz sobie na pytanie: po co marnować czas?