Wpis z mikrobloga

@Cockatrice: Wiesz, ja tam nie chodze więc tego Ci nie powiem
Mówie Ci tylko to co słyszałem od znajomych, którzy tam chodzą. A mówią, że jest laba i zdaje sie za hajs. Może ktoś kto miał tam zajęcie zobaczy ten post i Ci powie czy da rade się czegoś nauczyć tam:D
  • Odpowiedz
@Cockatrice no ja studiuję tam Bezpieczeństwo Wewnętrzne i fakt, nie jest jakoś trudno zdać, ale to zależy na jakiego wykładowce trafisz. Miałam już paru takich typowych kos i było ciężko. Wsb też realizuje sporo kursów, zyskujesz certyfikat europejski. Ja na BW mialam super, doświadczonych wykładowców, zajęcia na strzelnicy, w laboratorium kryminalistycznym.
Jeśli chodzi o organizacjcę to jest straszny chaos :/ no i trochę drogo.
  • Odpowiedz
@Cockatrice u mnie się to nie zdarzyło, ale studiuję dziennie. Problem z planem zajęć. Powiedzmy że zaczynasz nowy semestr od poniedziałku a oni wysyłają plan w niedziele, czasami jest mi ciężko to zgrać z pracą :/
  • Odpowiedz
Mireczki, jakaś opinia o #wsb #gdansk ?

Ktoś chodził i chciałby opowiedzieć jak to wygląda, może porównać do #uniwersytetgdanski ? #studia #finanseirachunkowosc

@Cockatrice: powiem Ci tak, skończyłem UG oraz przez 2 lata prowadziłem zajęcie na podyplomówce WSB. Jeśli idziesz na studia tylko by iść i „zdać” tak jak niektórzy tu komentujący to odpowiedz sobie na pytanie: po co marnować czas?
  • Odpowiedz