Wpis z mikrobloga

niebiescy chwalący się swoimi osiągnięciami na mirko:
- złapał pijanego gościa w aucie i uratował życie innych osób
- zrobił super gierkę i rozdaje darmówki mirkom
- czasem dobry mem, jakiś nowy taki, a nawet czasem złoto i jebzdzidy ściąga z innymi serwisami
- postawił dom od początku i zaraz się wprowadza
- zrobił socjalny projekt i wiele w nim udowadnia
- zarobił na super szybkie auto, o którym marzył

różowe chwalące się swoimi osiągnięciami na mirko:
- zrobiła niebieskiemu śniadanie
- przytuliła kota i zrobiła fotkę
- idzie spać w nowej koszulce i mówi dobranoc
- kupiła nowe mydło, krem do twarzy, waciki i niech każdy o tym wie
  • 225
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PannaYa nie próbuje nic obalać, tylko daje przykład, że mirkowy pomysł - jakkolwiek nie byłby heheszkowy, to nie jest tak do końca wyssany z d--y. Wszystko zaczyna się od hipotezy.
  • Odpowiedz
@mat1989: Większej głupoty już dawno nie czytałam. Siedzicie sobie w pracy jak królowie, to jakaś kawusia, to ten wasz lunch. Biedne kobiety rozpychaja się w sklepach, żeby być pierwsza na promocji, a to co rusz nowe jakieś wymyślają! Trzeba być na bieżąco. Nie mają łatwo. Muszą stać w kolejkach godzinami! Po waciki, kosmetyki, jakieś drogie szaty i inne z reguły niepotrzebne gówna. Wszystko dlatego, że Panowie w pracy sobie siedzą!!!
  • Odpowiedz
@mat1989: PS. Ostatnio kupiłam zajebisty żel do mycia twarzy. Jest taki fajny o, bo w formie żelu i myślę, że wyczyści Ci ten ryj, jakim by nie był. Pozdrawiam

• Odpowiedz
@Mruvek: zaczyna się od hipotezy ale kończy na teorii ;) Też mogę postawić jakąś hipotezę, znaleźć odpowiednie dla niej dane i uznać to już za sukces. Ale nie tędy droga, a na pewno tak nie działa nauka. Bardzo ograniczone jest przepisywanie do jakiegoś zjawiska tylko jednej zależności, i tak jak w wypadku kobiet, zakładanie, że ich stan w nauce koreluje wyłącznie z inteligencją nie świadczy dobrze o metodzie. Z resztą,
  • Odpowiedz
  • 0
@PannaYa no to można wyrzucić ten screen o hipotezie i zostawić moje przemyślenia z d--y o różnych krzywych Gaussa dla kobiet i mężczyzn które poprę argumentami z niczego czyli z głowy. Na mój prosty rozum i większe uogolnienie to się sprawdza i teraz przy wpisie Mirka też ma potwierdzenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@PannaYa przecież nie ma żadnych danych, tylko podpunkty ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nikt nie będzie robił badań. Więc nie wiem jak jest na prawdę, choć się domyślam.
  • Odpowiedz
jak różowa programuje to musi być brzydka.

@raphi: żebyś się nie zdziwił.
Znam dziewczyne po informatyce, ktora jest prześliczna, ma rewelacyjna figure i do tego zalozyla startup (żeby nie było - firma się rozwija).
Wiec nie generalizuj ;)
  • Odpowiedz
Znam dziewczyne po informatyce, ktora jest prześliczna, ma rewelacyjna figure i do tego zalozyla startup (żeby nie było - firma się rozwija).

@agaja: to ta anegdotka w stylu "znam typa co ma 150cm, jest gruby, wygląda jak oblech ale jest pewny siebie i rucha modelki"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mruvek: no to pozwól, że porobie sobie podpunkty korzystając z tego co było już w komentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niebiescy:
-dyskusje o patostrimerach,
-użalanie się nad swoim życiem,
-uzależnianie
  • Odpowiedz
Jezu jak mnie w-------ą takie cyrki, jeżeli kobieta chce od życia coś innego niż opieka nad dziećmi w domu ORAZ nie chce się z nikim wiązać to z miejsca jest uważana za margines społeczny, chyba że ma wyjściową twarz, to przynajmniej jest się na co popatrzeć hehe.

@zjedz_goffra: Jak możesz nie chcieć być matką, nigdy nie będziesz prawdziwą kobietą, zobaczysz, będziesz żałować, musisz żyć tak jak chcą panowie stuleje, rodzice
  • Odpowiedz