Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
- złapał pijanego gościa w aucie i uratował życie innych osób
- zrobił super gierkę i rozdaje darmówki mirkom
- czasem dobry mem, jakiś nowy taki, a nawet czasem złoto i jebzdzidy ściąga z innymi serwisami
- postawił dom od początku i zaraz się wprowadza
- zrobił socjalny projekt i wiele w nim udowadnia
- zarobił na super szybkie auto, o którym marzył
różowe chwalące się swoimi osiągnięciami na mirko:
- zrobiła niebieskiemu śniadanie
- przytuliła kota i zrobiła fotkę
- idzie spać w nowej koszulce i mówi dobranoc
- kupiła nowe mydło, krem do twarzy, waciki i niech każdy o tym wie
ama niebieskiego
- rzuciłem korpo i zrobiłem grę
ama różowego
- jestem lekarzem onkologiem
Nikt nie będzie robił badań. Więc nie wiem jak jest na prawdę, choć się domyślam.
@raphi: żebyś się nie zdziwił.
Znam dziewczyne po informatyce, ktora jest prześliczna, ma rewelacyjna figure i do tego zalozyla startup (żeby nie było - firma się rozwija).
Wiec nie generalizuj ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@agaja: to ta anegdotka w stylu "znam typa co ma 150cm, jest gruby, wygląda jak oblech ale jest pewny siebie i rucha modelki"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niebiescy:
-dyskusje o patostrimerach,
-użalanie się nad swoim życiem,
-uzależnianie
@zjedz_goffra: Jak możesz nie chcieć być matką, nigdy nie będziesz prawdziwą kobietą, zobaczysz, będziesz żałować, musisz żyć tak jak chcą panowie stuleje, rodzice
No ja akurat tag #przegryw mam na #czarnolisto, ale Ty zdajesz się śledzić codziennie