Aktywne Wpisy
Horkheimer +193
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +100
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
- miejsce parkowania Ogórkowej zmienione - to fakt
- prowokacja Jaoka udokumentowana w postaci wideo a dziś TVP "odcina się od jego działania" (oczywiście nie przestają wykorzystywać jego nagrań w swoich materiałach, ale się "odcinają"
- policji było zdecydowanie więcej niż w jakikolwiek poprzedni dzień
- uśmiech ogórkowej również jest w nagraniach i to nie byle jaki bo nie jakiś lewacko kodziarskich nagraniach a w TVPowskich
Jednak w świetle nagrań z prowokacji ni róbmy k---y z logiki i zdrowego rozsądku. Bo ja rozumiem że zjadace TVP to łykną bez zapojki ale szanujmy się i rozmawiajmy o faktach.
Że nagle pojawiła się policja? (Była tam od początku czy może ja wezwali do motłochu?)
Magdzie nie znikał uśmiech z twarzy- xD oglądałeś ten atak?
P--------z o dowodach rzucając wpis z Twittera a c---a masz na ich poparcie.
a) ktoś zarzucił nieprawdziwość i brak jakichkolwiek dowodów na te punkty
b) wspomniałem więc o nich
c) ktoś dopytał więc po dokładniejszym sprawdzeniu uznałem że punkt o uśmiechaniu się jest średni (mimo nagrań z tym uśmiechem) bo ludzie róznie reagują w takich sytuacjach oraz nie znalazłem w wiarygodnych źródłach jednoznacznego potwierdzenia parkowania tu czy