Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +116
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +169
źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (63)
- 2 3.3% (49)
- 3 8.6% (128)
- 4 18.0% (268)
- 5 66.0% (984)

![Trump wyklucza smartfony i laptopy z listy produktów objętych cłami [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fa20b82849d3e50e94c4f23b38da1841a8b0323cbbd7e8df1074356261c3ca6a,q80.jpg)

Najpierw mnie typ śmieszył, potem poprawiał samoocenę, potem w------ł, ale teraz to chyba jednak mu kibicuję. I mam w dupie to czy baitował czy nie.
Znaczy dalej jest s--------x, no ale dajcie spokój, jeszcze niech się dorota wełłna wypowie w śniadaniowej o tym.
I nie można tak po prostu pominąć sobie tego, że te dziewczyny, chciały się spotkać, pomimo chamskiego zachowania janusza. I to tylko dlatego, że w naszym światopoglądzie (redakcji) jak dziewczyna to kwiatuszek i pachnie.
To tak jakbym chodził po Gdańsku, darł ryja Arka Gdynia pany i się dziwił, że dostałem w------l. Albo że wpuszczam cygana do domu, a on mnie chce okraść. Szok k---a.
Jakby mi nawet typiara 10/10 tak pisała, no przecież w życiu bym nie poleciał się spotkać i to jest tak proste. Ale nie wygodne i nie pasuje do pożądanego wydźwięku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I nawet z tym nie handlujcie bo taka prawda. A jeżeli wy różowe twierdzicie, że po takich tekstach i tak byście się spotkały, to jesteście szlaufy. Tak, macie do tego prawo i mimo wszystko nikt nie powinien nikogo wystawiać, ale proszę nie przysypywać gówna płatkami róż. Albo się szanuje siebie, albo nie, bo nie mam nic przeciwko ruchańsku dla ruchańska, ale żeby z osobą która mnie tak traktuje od startu? K---a bez przesady.
#afera #januszpol #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #przegryw #klaudiusz #rozowepaski #niebieskiepaski #rigcz #bekazpodludzi
Chciałeś błysnąć ale coś ci nie poszło
Czy, że do mnie personalnie taka nie napisze bo jestem z-----y?
Na pierwsze odpowiem - być może, nie wiem
Na drugie odpowiem - to