Wpis z mikrobloga

@Waldemar_Wpieldor: dokładnie. Jak szczochopijca został zaproszony do Konona, to za każdym razem jak krzysiu się odezwał, to meksyk wychodził z siebie, żeby go udobruchać. Sztuczny śmiech i słodkie słówka na nic się nie zdały, bo grubasowi wrogość do meksyka weszła w krew i chociażby nie wiem jak właził mu w dupę, to i tak nie wroci na szkolną.
  • Odpowiedz
@Zwanek: oj już przestań filozofować. J---c tego menela pradem, nie mam zamiaru mu przyklaskiwać jak ty i tobie podobni tylko dlatego, ze zauważył, ze niemiecki nie jest człowiekiem idealnym. Tak jak by menel nie cisnął nigdy beki ze strusia i bembena. Zastanów się co ty pieprzysz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Waldemar_Wpieldor: "Skoro kogoś nie lubię to nie przyznam mu racji, nawet gdyby miał rację" Standarzik ¯\_(ツ)_/¯
Eot z mojej strony bo ta rozmowa do niczego nie zmierza. Ja niestety należę do tych ludzi, którzy starają się racjonalnie oceniać rzeczywistość zamiast polegać na sympatiach, więc się nie dogadamy :v
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Waldemar_Wpieldor: A kiedy powiedziałem że nie widzę hipokryzji u Meksyka? xD
Dla mnie to rozgwiazdorzony śmieć ludzki i niech trzyma się jak najdalej od szkolnej, ale kiedy stwierdza fakty, to nie można mu tego odbierać, ani dziwić się, że ludzie się z nim zgadzają.
Teraz już serio Eot.
  • Odpowiedz