Aktywne Wpisy
synadama +33
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz
farbowanylisek +20
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍

https://m.facebook.com/PartiaPrzymus02/photos/a.245743112792550/302494363784091/?type=3&source=48
#korwin #brexit #gwiazdowski #policja #4konserwy #neuropa #polexit #ekonomia #gospodarka
źródło: comment_ISe1CNriHXxTMJwafkCgFBvBILeyFCZf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@PanDzikus: to jest najgłupszy komentarz jaki dziś widziałem. a zaprawdę jest to naprawdę osiągniecie. Wszystko co napisałeś jest fundamentalnie kretyńskie.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Umowa_spo%C5%82eczna
Teraz mi powiedz, jak połączyć porozumienie stron z czymś, gdzie jedna strona nie bierze udziału? Da się? Nie? No to mamy konstrukt identyczny ze 'sprawiedliwością społeczną'.
Kiedy to wymyślili nie ma znaczenia. Umowa społeczna nie jest umową i nie powinna być tak nazywana.
Kojarzysz ty taki koncept jak język? Może jednak nie gadaj z kolegą z ławki o pierdołach na lekcji polskiego tylko słuchaj?
Po drugie USTNE POROZUMIENIE stron. A twój kolega po poziomie
Komentarz usunięty przez autora