Z okazji wizyty w rodzinnych stronach popełniłam kosmicznie czekoladowe ciacho bez pieczenia na daktylowo owsianym spodzie. Plastry banana ukryte w środku. ( ͡º͜ʖ͡º)
@Qzka: @mahisna: tylko tak jak w przepisie - mleko kokosowe schłodzone w lodówce, dobrej jakości min. 80 proc. ekstraktu z kokosa, używamy tylko tej "stałej" części, pozostałą wodę można zużyć do koktajlu, ma lekki posmak :) na spód daktyle polecam zalać gorącą wodą, poczekać aż namokną i odcedzić
@NieJedynaNaWykopie to już przestało istnieć ( ͡º͜ʖ͡º) Ale mam zdjęcie pierwszego ciacha z tym kremem i z borówkami. Tylko tu na foto za gruby spód- jak wyjdzie za dużo tego lepiszcza to teraz robię "kulki"mocy ( ͡º͜ʖ͡º)
@mahisna: mega! cieszę się, że smakowało (ʘ‿ʘ) myślę, że mrożone byłyby ok, tylko odciśnięte solidnie po rozmrożeniu z soku :) wiśnie + czeko <3 jak będą świeże, to też zrobię :)
Krem:
https://vegenerat-biegowy.pl/czekoladowe-ciasto-z-jagodami/
#weganizm #gotujzwykopem #wegetarianizm #pieczzwykopem #vegan2019
źródło: comment_bE88D0PEEQxTkSJykL9pZHl0AYBobgjv.jpg
Pobierzźródło: comment_keXFXTSRubKzfEHGmq2qEP2icRhpifot.jpg
Pobierzźródło: comment_5KktMbwpGHXj1kkgggEXT1tpfkHID38g.jpg
Pobierz