Zawsze kisnę w pracy jak przychodzi do Nas nowy pracownik i wiadomo jak to pierwsze dni w nowej pracy. Zawsze staram się rozweselić nowego pracownika w jego pierwsze dni i mam na to swój sposób. Zdobyłem kiedyś stary telefon typu cegła.Wchodze do pokoju(np. Nowy pracownik działu księgowości) i udaje że rozmiawiam przez telefon i mówię : tak? Tak? Nie opłacona faktura? Nie możliwe! Podam Panu do telefonu naszą nową księgową i ona Panu pomoże! Przekazuje telefon i nowa pracownica przedstawia się : Dzień Dobry tu Dział księgowości przy telefonie Pani Krysia w czym mogę pomóc .... chwila ciszy.... patrzy na telefon... a tu widzi że atrapa... W komentarzu moja reakcja #heheszki #pracbaza #korposwiat
Zdobyłem kiedyś stary telefon typu cegła.Wchodze do pokoju(np. Nowy pracownik działu księgowości) i udaje że rozmiawiam przez telefon i mówię : tak? Tak? Nie opłacona faktura? Nie możliwe! Podam Panu do telefonu naszą nową księgową i ona Panu pomoże!
Przekazuje telefon i nowa pracownica przedstawia się : Dzień Dobry tu Dział księgowości przy telefonie Pani Krysia w czym mogę pomóc .... chwila ciszy.... patrzy na telefon... a tu widzi że atrapa...
W komentarzu moja reakcja
#heheszki #pracbaza #korposwiat
Komentarz usunięty przez moderatora