Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +174
Pół godziny temu moja dziewczyna strzeliła focha, bo ośmieliłem się zjeść śniadanie wtedy jak ona jeszcze spała, bo chciała zjeść razem ze mną, a nie osobno. A jak jej powiedziałem (trochę głośniej, ale normalnie bez żadnych wulgaryzmów czy patologii), że robi problem z niczego i mogłaby przestać się ciągle obrażać o byle g---o, to powiedziała, że krzyczę i wyszła ode mnie z mieszkania.
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać

sijulejter +167
źródło: temp_file2040124274918891601
Pobierz

DZIEŃ 4 (02.02.2019)
"O powracającym poczuciu bezsilności"
Nie mam siły pisać dzisiaj, ale muszę dodać wpis, bo sobie to obiecałem. Zachowam systematyczność, zawsze coś. Czasami naprawdę nienawidzę emocji, chciałbym patrzeć na wszystko logicznie i się nie przejmować. Zwłaszcza, że nerwica infekuje w pewnym momencie sferę emocjonalną, podobnie z depresją i wtedy emocjonalne podejście do życia wiąże się głównie z cierpieniem. Takim ogromnym ciężarem, który ciągnie Cię w dół, a Ty z całych sił walczysz. Przy czym po wielu próbach zdarza Ci się czasem odpuszczać. Chciałbym spojrzeć trzeźwo na aspekty życia, na których mi zależy i postępować tak jakbym chciał postępować, chciałbym, żeby nic nie wpływało na moje decyzje. No nic, może jutro będzie lepiej, może niczego nie spartaczę.
PODSUMOWANIE ZA POPRZEDNI DZIEŃ
WYKONANE ZADANIA: 2/5 (zmaściłem he he)
#przegryw #depresja #nerwica #wychodzimyzprzegrywu #nerwicowypamietnik