Wpis z mikrobloga

@popielasty: @McDermott: Dokonując zakupu u nas wystawiamy FV, nie ma również problemów z gwarancją. Nie mamy jednak potwierdzenia, kiedy wersja 6T pojawi się, aktualnie możemy zaproponować wersje 6 :)
  • Odpowiedz
@proshop-pl: oferujecie tylko i wyłącznie rękojmie, nie jest mi to niestety na rękę, czytałem też posty że ludzie oddawali telefon na serwis a wracał w stanie gorszym niż przed oddaniem.
  • Odpowiedz
@proshop-pl: PS. na strone OP z dodatkowymi słuchawkami, ładowarką i case'm mam za wszystko ok 650 € czyli 2700 zł, u was sam telefon 2550, z dodatkami spokojnie pod 2900. Gdzie się bardziej opłaca? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@McDermott: U nas ciut drożej ale będzie faktura VAT https://www.proshop.pl/Telefon-komrkowy/OnePlus-6T-128GB8GB-Midnight-Black-incl-Bullets-Wireless/2687749 jeśli chodzi o serwis to nie mieliśmy żadnych skarg na produkty uszkodzone po reklamacji, dzięki temu że jesteśmy oficjalnym sprzedawcą OP w europie najczęściej wymieniamy na nowy egzemplarz. Jeśli chodzi o gwarancję to nasze telefony też są nią objęte ale wymogiem jest to aby był odesłane do nas, korzystając z formularza RMA dostępnego na stronie.
  • Odpowiedz
@proshop-pl: ja mówię o zestawie 'dodatkowym' w który wchodzi drugi kabel usb typu c, druga ładowarka, dodatkowe słuchawki i case, za to wszystko zapłacę 2700 zł, bez tego zapłaciłbym ok 2300 zł ( ͡ ͜ʖ ͡)

ps. oficjalna strona oneplus też świadczy usługi gwarancyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ps. strasznie zdzieracie, na strone op kabel kosztuje 16 euro (70 zł) a u
  • Odpowiedz