Aktywne Wpisy

calban +1182
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
źródło: temp_file1283392792110985378
Pobierz
lorquu +625

Płacę już za światło, wodę, gaz, prąd i jeszcze chcą żebym dokładał się do węgla opałowego.
Wiadomo zima ludziom zimno, problem tym że ja nie odczuwam zimna a nawet jak odczuwam to znam tańsze środki na ogrzanie.
0 stopni? - dla mnie to lato
-10 stopni? - zaczyna się robić chłodniej to zakładam po 2 pary ubrań.
- 20 stopni? - ubranie termoizolacyjne a na noc termofor
Większych temperatur u nas w kraju nie ma.
Brzmi absurdalnie? Dla większości tak, ale co mnie większość obchodzi?
Przez 4 zimowe miesiące mam zaoszczędzone 600zl. I teraz konkrety: czy jeśli w umowie nic nie ma na temat opłat za węgiel to czy mogą mi coś zrobić jak się nie dokładam?
Dodam że każdy się składa poza mną i dozorca grozi eksmisją.
#pytanie #mieszkanie #oswiadczenie #sasiedzi #zima #ogrzewanie
A jak Ci źle i nie chcesz się dokładać to kup lub zbuduj sobie dom wolnostojący... wtedy masz "wolność Tomku w swoim domku".
Prywatna kamienica ?
Genearlnie to tak źle i tak niedobrze.
Moim zdaniem sąsiedzi nie są p------i. Sąsiadom zależy na trochę innych rzeczach niż