Wpis z mikrobloga

@NacpanaKislem: to że nie wybuchło jest tylko Twoim szczęściem i nie życzę żeby wybuchło xD
i to że gumowe to też nic dziwnego, wolałabym jeść rzadkie gluty niż taką paskudną gąbkę, fujka :D
@NacpanaKislem:

myślę, że możesz spróbować wsadzić je na 10 sekund być może wyjdzie lepsze niż moje ʕʔ


myślę, że najważniejsze jest tutaj ustawienie mocy mikroweli

a jaki świat byłby piękny gdyby ktoś takie jajeczko, ewentualnie siedem przyniósł do łóżeczka na śniadanie :3
@NacpanaKislem: też mi ostatnio wyszło zbyt płynne białko (fujka!), ale na dogrzewanie w mikrofalówce nie wpadłam. :D Jak ktoś wyżej wspomniał, też polecam jajowar - jeśli często jesz jajka. Kosztuje śmieszne grosze, zawsze wychodzi idealne, a w dodatku nie trzeba odwalać szamanizmów i pilnować czasu, tylko samo zawoła jak będzie gotowe. ;)