Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +93
jakim płatkiem śniegu trzeba być żeby się zesrać o tą reklame xD przecież to jest mem
Gours +78
Ale największą bekę to mam z Konfederacji. Wzięli młodą patuskę, ubrali ją w elegancką marynarkę, zrobili sesję zdjęciową i wystawili na listach xD Jak ona z polityki czai tyle, że je%#^ Ukrainę i LGBT xD Bo słuchając jej wywiadów stwierdzam, że intelektualistką to ona na pewno nie jest i o nic głębszego tam nie chodziło xD
#paryz2024 #boks #konfederacja #neuropa #polityka #
#paryz2024 #boks #konfederacja #neuropa #polityka #
Idę na dworzec. Zaczepia mnie facet. Koło 50-tki, trochę zapuszczony, ale nie śmierdzi. Pyta czy mogłabym mu kupić jakieś jedzenie. W sumie… Spoko. Idziemy do sklepu. W drodze pyta mnie czy będę mogła mu kupić wędliny. Trochę mnie to zdziwiło, trochę zmieszało, no ale okej, może się źle wysłowił. Mówię, że mogę mu kupić jeden posiłek, bo sama nie mam za dużo kasy. Wchodzimy do sklepu, patrzę, a żulietto przy lodówkach ładuje sobie dwa opakowania wędlin do łap, mówi, że "weźmie jeszcze dwa sery i idziemy dalej". HOLA. Mówię, że przecież powiedziałam, że kupię mu jeden posiłek. On się wykłóca. Ja mam mindfuck, ale powtarzam, że ja już mówiłam, że kupuję JEDEN POSIŁEK. W końcu oznajmia, że on bierze dwa opakowania. Ja - że albo odkłada, albo ja wychodzę. #!$%@? powiedział tylko "nie, to nie" i wyszedł. I ja wyszłam. I słyszę, że już pyta kolejną osobę. Ale poszłam na dworzec. I dopiero jak ochłonęłam i ogóle jakoś poukładałam sobie we łbie to wszystko, to zaczęłam jakoś bardziej myśleć.
#patologiazmiasta #gdansk #patologia #menelstwo #wtf #wrzeszcz
Komentarz usunięty przez moderatora