Wpis z mikrobloga

Kojarzy ktoś kiedy ostatni raz Major wystąpił w pełnym umundurowaniu? Mi pierwsze co przychodzi do głowy to początek stycznia 2018 jak nagrywał z Meksykiem u niego w chacie lajty (wtedy padło słynne zdanie matkożony "bydlak w mundurze"). Nowe pokolenie fanów szkolnej które pojawiło się nie oszukujmy się dzięki lajtom może w ogóle nie kojarzyć czemu na majora mówi się major. Ciekawe jak w głowach fanów anno domini 2018 wygląda szkolna. Przecież major to już nie używa ogółem, dziękuje za taką wypowiedź, meksyk to arcywróg od zawsze, niemiec to napływowy dziadek z kaszlem, biedy na szkolnej nie ma bo średnia krajowa z lajtów wpada, formuła testów nieznana i tak i tak dalej
#kononowicz to już niestety #patostreamy
KrzysztofSuchodolski - Kojarzy ktoś kiedy ostatni raz Major wystąpił w pełnym umundur...

źródło: comment_DIyLsT4Rtpvm8hvHfF7KK6T22h0MEvnW.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KrzysztofSuchodolski: Co do munduru to też wydaje mi się, że na pierwszych lajtach menela można było go zobaczyć w umundurowaniu chociaż możliwe że pojawił się jeszcze później w filmach niemca ale głowy nie daje.

To co widzimy obecnie to bez wątpienia efekt rozpromowania patostreamów typu daniel magical i gural a szkolna niejako przypadkiem została właśnie do czegoś takiego podpięta. Sam jestem ciekaw jak wyglądała by popularność trójcy ze starosielc gdyby
  • Odpowiedz
@KrzysztofSuchodolski:
Mozliwe, ze majora juz nigdy nie zobaczymy w tej czapce, gdyz ukradli ja widzowie z Siedlec, ktorzy doprowadzili go tez tego dnia do stanu, w jakim mielismy okazje go podziwiac na slynnym lajcie, gdy kichal i rzygal jednoczesnie, a Misio musial mu trzymac siurka podczas sikania do miski
  • Odpowiedz