Aktywne Wpisy
Co najgłupszego w życiu zrobiliście?
Ja władowałem ponad pół bańki (na dzisiejsze to pewnie z 700 tysięcy) budując dom po drugiej stronie drogi od teściów
#zalesie #gownowpis #nieruchomosci #rozowepaski
Ja władowałem ponad pół bańki (na dzisiejsze to pewnie z 700 tysięcy) budując dom po drugiej stronie drogi od teściów
#zalesie #gownowpis #nieruchomosci #rozowepaski
lkg1 +353
Jesteś polskim piłkarzem grającym w Izraelu. Grasz wyjazdowy mecz w Jerozolimie. Co robisz po strzeleniu gola?
Klimala ty dzbanie xDDD To będzie grubsza afera coś czuję.
#mecz #pilkanozna
Klimala ty dzbanie xDDD To będzie grubsza afera coś czuję.
#mecz #pilkanozna
dodawać nowy samochód
Usuwać użytkownika
usuwać samochód
sprzedaż samochodu
Modyfikacja atrybutów opisujących użytkownika i samochodu , np.. aktualizacja informacja,
Wyświetlenie listy użytkowników (posortowanych z możliwością sortowania po dowolnych atrybutach)
wyświetlanie listy samochodów posortowanych z możliwością sortowania po dowolnych atrybutach)
informacje mają być w txt , ogarnia ktoś i pomoże napisać kod ?
#programowanie #awk #informatyka #studia
Powiedz prowadzącemu te zajęcia, który wymyślił takie zadanie, żeby się stuknął w głowę, bo nikt na produkcji tak nie robi. Pójdziesz później do pracy i będziesz rzeźbił aplikacje w awk? Awk to potężne narzędzie, ale bez przesady żeby robić w nim takie wydumane zadania. Widzę, że na studiach nic się nie zmieniło, wciąż te same zakute łby oderwane od rzeczywistości, ja miałem podobne przygody z pascalem, dawno wyszedł już z
To pozostaje mu zaprzyjaźnić się z dokumentacją awk i napisanie tego skryptu.
W temacie podręcznik do awk z 1988 roku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://ia802309.us.archive.org/25/items/pdfy-MgN0H1joIoDVoIC7/The_AWK_Programming_Language.pdf