@Aromatyczny_weglowodor: Widzę, że kogoś też to śmieszy, że w dzisiejszych czasach wysoki standard = najtańsze meble z IKEA, że aż strach ich dotykać. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hababubu: holy shit. Absolutne minimum to łóżko, jakaś szafka, biurko i OKNO. K---a, okno.
Spałem raz w hostelu (w Wilnie) gdzie miałem swój "prywatny" pokój - łózko było, szafka też, biurka niestety nie, ale najbardziej uciążliwy był brak okna. W jego miejsce był wyciąg w suficie (można było go włączyć/wyłączyć) oraz luksfer o średnim stopniu przezroczystości wychodzący na sąsiednią kuchnię. To był zaprawdę szalony tydzień...
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Harry Potter zamienił na komórkę pod schodami.
Jedyne 650 zł
Kocham swoje miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MtEverest: wstaw piętrowe, albo nawet trzy wozy.
Spałem raz w hostelu (w Wilnie) gdzie miałem swój "prywatny" pokój - łózko było, szafka też, biurka niestety nie, ale najbardziej uciążliwy był brak okna. W jego miejsce był wyciąg w suficie (można było go włączyć/wyłączyć) oraz luksfer o średnim stopniu przezroczystości wychodzący na sąsiednią kuchnię. To był zaprawdę szalony tydzień...
W opolu mam pokoj 3.5x4m za 650 xD
??