Aktywne Wpisy
Cancermoon +277
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Anty_Chryst +2
Jakiś frajer nalepił mi karnego #!$%@? za złe parkowanie, a ja tylko stanąłem tak, żeby się zrównać z innym samochodem, który źle stał.
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#heheszki #bekazprawakow #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@NapalInTheMorning: no tak czarni, Żydzi i lewaki lepiej znoszą krytykę(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@lewakbardzo: pisz po polsku, nie pato-sebiksowym grypsem.
@Kaczypawlak: nie słyszałem, żeby lewacy wieszczyli koniec świata z powodu reklamy golarek.
@NapalInTheMorning: czemu tak twierdzisz?
@Prof_Strawinski: a) to nieprawda b) liczenie białych i czarnych w reklamie, gdzie występuje z 50 osób, aby zobaczyć, czy przypadkiem białemu mężczyźnie nie dzieje się krzywda, to właśnie ta wrażliwość, o której piszę.
@NapalInTheMorning: nie, lewicowe grupy są śmiertelnie obrażone, bo w Doomie hologram mówi, że "earth is melting pot of the universe" oraz za "mortally challenged insted of demons" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Naxster: proszę, wymień te lewicowe grupy.
@Naxster: proszę, rzeczywiste wypowiedzi z wypoku
@NapalInTheMorning:
a) to prawda xD Ładnie tak łżeć?
b) no wiedźminowi czarnych liczyli. A ciekawa sprawa, że jeden na 40 złych jest czarny za to 5/7 dobrych. No ale to pewnie jak z zamachami, jeden polak kogoś dźgnie za granicą czyli to to samo co muzułmańskie
Mam ci podać co TERFy mówią? Polityczne lesbijki wzywające kobiety do "nie sypiania z wrogiem"?
@Naxster: "nie jestem rasistą, ale..." XDD
Btw czy zdanie "Lubię buraczki, ale nie uważam, że należy obsiać nimi całą Polskę" jest dla ciebie przejawem niekonsekwencji i czy można je porównać do "nie jestem rasistą, ale"? Bo nie widzę co jest złego w sprzeciwie wobec nieuczciwości intelektualnej jakiejkolwiek grupy.
@NapalInTheMorning: lcizenie białych i czarnych oraz kobiet i mężczyzn w zarządach dużych korporacji to już jakaś inna wrażliwość?
hmmm
hi-po-kry-zja