Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
KrzysiekBee +3
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 14.7% (233)
- Nie 85.3% (1347)
od wielu lat siedzę na wykopie ale jakoś nigdy nie pokusiłem się o założenie konta. Dziś mam ku temu okazję. W związku z tym ze zeszły rok był dla mnie dość ciężki, sporo dostałem w nim po głowie #przegryw, sporo się nauczyłem, za wiele pluje sobie w brodę itp... Itd... postanowiłem, że w tym będę pomagać innym i dzięki temu pani lekkich obyczajów zwana karmą się odmieni #wyjsciezprzegrywu. Generalnie raz w miesiącu będę starał się zrobić przynajmniej jedną dobrą rzecz dla tego świata. W tym miesiącu zarejestrowałem się jako dawca szpiku, oddałem krew, przelałem drobną kwotę na schronisko dla zwierząt a obecnie staram się wesprzeć akcje #wosp. #czujedobrzeczlowiek #pomagajzwykopem
Wystawiłem na aukcji swojego starego horkruksa. Może, ktoś z Was skusi się na zakup i tym samym zrobi dwa dobre uczynki za jednym zamachem. Wesprze szczytny cel oraz uwolni duszę i ciało Mirka od tego brzemienia.
link do aukcji
Do polepszenia swojego życia trzeba pracy nad sobą.
@JaNaChwileTylko: odczuwam, ale nie robię tego DLA satysfakcji. Założenie jest takie, że jestem stabilny sam ze sobą i nie potrzebuję takich bodźców by się lepiej poczuć.