Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
#gwiazdowski #polityka
Nie wystarczy, że patusy mają te sama prawa, co ludzie, to jeszcze teraz mieliby móc robiąc stado gówniaków przegłosować całą resztę.
Już teraz "dziecioroby" prowadzą zorganizowaną akcję okradania wszystkich pod tytułem "500+", że niby ich gówniaki będą pracować na moją emeryturę? Przecież MOJA kasa, która idzie na 500+, szkoły, leczenie, ściganie, trzymanie w pierdlu i szkody wyrządzone przez te gówniaki przez najbliższe kilkadziesiąt lat spokojnie wystarczyłaby
dziękuję za takiego polityka.
@Pantokrator bez dzieci nie będzie działała ani emerytura z ZUS, ani fundusze inwestycyjne, ani inwestycje w nieruchomości, ani nic innego.
@Pantokrator: Takie rozwiązanie ma "chronić" przed demokracją starców. Która obecnie nam grozi. Nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania. Po prostu sprzeciwiam się poglądowi że ma to promować dzietność.
- patusy
- emeryci
- renciści (tu mam wątpliwości)
- studenciaki
- urzędasy
- wojsko
- policja
- kryminalisci.
I po problemie, mamy straszny ustrój w którym prawo decydowania o państwie mają ludzie, którzy je utrzymują.
Proponuje coś prostszego. Wydawanie karty do głosowania jeśli zapłaci się 10zł. Dzięki temu już się pozbywasz osób które o polityce myślą w dniu wyborów.